Τον καθοριστικό ρόλο του Κέντρου Υγείας Καβάλας στην επιτυχημένη συνολική λειτουργία της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, επισήμανε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, κατά την επίσκεψή του σε αυτό.

Ο κ. Λαζαρίδης ενημερώθηκε από τη διευθύντρια του Κέντρου Υγείας κυρία Σοφία Πρασσά για τις υπηρεσίες υγείας που προσφέρει το Κέντρο στην τοπική κοινωνία, συμπληρωματικά του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης και ευχαρίστησε τη διεύθυνση και το προσωπικό για τη συγκινητική προσφορά τους, ιδίως κατά την περίοδο της υγειονομικής κρίσης.

Η συγκεκριμένη δομή περιλαμβάνεται στην επιχείρηση «Ελευθερία» του Υπουργείου Υγείας για τους εμβολιασμούς και είναι έτοιμη να εξυπηρετήσει για το σκοπό αυτό τους πρώτους πολίτες τις επόμενες μέρες.

Όπως δήλωσε ο κ. Λαζαρίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του «ο εμβολιαστικός μηχανισμός στη χώρα μας είναι έτοιμος από κάθε άποψη.

Ο στόχος που είχε τεθεί σε πανελλήνια κλίμακα για τους εμβολιασμούς επιτεύχθηκε για τον Ιανουάριο και ευελπιστώ κατά τους επόμενους μήνες να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα των παραδόσεων των δόσεων από τις φαρμακευτικές εταιρείες.

Όταν, με το καλό, ο αριθμός των εμβολίων θα είναι αρκετός για τον μαζικό εμβολιασμό του πληθυσμού, όλοι θα πρέπει να ανταποκριθούμε, συμβάλλοντας στο πιο γρήγορο τέλος αυτού του εφιάλτη.

Βρισκόμαστε δίπλα τους πολίτες, τους ακούμε, συμμεριζόμαστε τις ανησυχίες τους και είμαστε εδώ, για να απαντήσουμε στις ανάγκες τους.

Όπως έχουμε αποδείξει επανειλημμένα, όλοι μαζί τα καταφέρνουμε. Αυτό θα γίνει και με την πανδημία».

Προηγούμενο άρθροΣτα πλαίσια της συμμετοχής του Δήμου Θάσου στην Ελληνογερμανική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 1/2 τηλεδιάσκεψη
Επόμενο άρθροΔιανομή τροφίμων απο τον Δήμο Καβαλας