Τρία νέα περιπολικά οχήματα θα ενταχθούν άμεσα στο στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας της Π.Ε. Καβάλας.
Συγκεκριμένα, όπως ενημερώθηκε ο Βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης σε επικοινωνία του με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με ένα (1) περιπολικό θα ενισχυθεί το Αστυνομικό Τμήμα Καβάλας, με ένα (1) το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου και με ένα (1) το Αστυνομικό Τμήμα Παγγαίου, ενώ θα δοθεί και ικανοποιητικός αριθμός νέων, σύγχρονων αλεξίσφαιρων γιλέκων.

Ο κ. Λαζαρίδης, κατά το προηγούμενο διάστημα, βρισκόταν σε διαρκή επαφή με τους αρμόδιους Υπουργούς από τους οποίους κατ’ επανάληψη έχει ζητήσει την ενίσχυση των Αστυνομικών Τμημάτων της περιοχής μας με σύγχρονο εξοπλισμό.
Σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο κ. Λαζαρίδης έκανε την εξής δήλωση:
«Με ικανοποίηση ενημερώθηκα ότι η Π.Ε. Καβάλας θα ενισχυθεί με τρία νέα περιπολικά οχήματα, στο πλαίσιο του εξοπλιστικού προγράμματος που εφαρμόζει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ενώ θα δοθεί στα Αστυνομικά Τμήματα και ικανοποιητικός αριθμός αλεξίσφαιρων γιλέκων.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Υπουργό κ. Μ. Χρυσοχοϊδη και τον Υφυπουργό κ. Ελ. Οικονόμου για την θετική ανταπόκρισή τους στις σχετικές παρεμβάσεις μου.
Είναι μία ακόμα απόδειξη της ύψιστης σημασίας που δίνει η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ασφάλεια του πολίτη.
Βρισκόμαστε δίπλα στην κοινωνία και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Προηγούμενο άρθροΆνοιξε ο δρόμος για την άνω των 100 εκατ. ευρώ επένδυση της Next e.Go στην Ελλάδα – Ανοίγουν 1.000 θέσεις εργασίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα «made in Greece»
Επόμενο άρθροΈκτακτη επιχορήγηση ύψους 10 εκατ. στις περιφέρειες ενέκρινε ο Θεοδωρικάκος – Αναλυτικά η κατανομή