«Η Κυβέρνηση εκλέχτηκε πριν από είκοσι μήνες από τον ελληνικό λαό αυτοδύναμη, με συγκεκριμένο πρόγραμμα. Το πρόγραμμα αυτό υλοποιούμε». Αυτό τόνισε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1» και το δημοσιογράφο κ. Γ. Παπαδάκη.

Και την ίδια στιγμή, ανέφερε, «που δίνουμε τη μάχη με την πανδημία και μάλιστα στην έξαρση αυτής, έρχεται ο κ. Τσίπρας, αφού έβγαλε τον κόσμο στους δρόμους για να στηρίξει τον Κουφοντίνα και ζητά “μορατόριουμ”. Δηλαδή, προτείνει στην δημοκρατικά εκλεγμένη Κυβέρνηση του τόπου να μην νομοθετεί. Ε, αυτό δεν συμβαίνει πουθενά. Προφανώς δεν μπορεί να γίνει και θα πρέπει να το καταλάβει. Προτείνει αντιδημοκρατικά και εκβιαστικά “ή θα σταματήσετε να νομοθετείτε ή εμείς θα βγάζουμε τον κόσμο στο δρόμο”. Αυτό λέει ο κ. Τσίπρας».

Ο κ. Λαζαρίδης κατήγγειλε τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «αδιαφορεί για το γεγονός ότι, με τη συμπεριφορά του, δημιουργεί προβλήματα και συμβάλλει στην επιδείνωση της υγειονομικής κρίσης. Από τις 9 Φεβρουαρίου που ο κ. Τσίπρας “ανέλαβε το ρίσκο” για την επέκταση της πανδημίας, έχουμε μια αύξηση στις νοσηλείες κατά 160%. Φυσικά, η εν λόγω αύξηση δεν οφείλεται αποκλειστικά σε αυτό, αλλά έχει παίξει το ρόλο της και η προσέγγιση του κ. Τσίπρα. Αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κατ’ εξοχήν το κόμμα του διχασμού».

Προηγούμενο άρθροΜαζικοί προληπτικοί έλεγχοι με rapid test στη Θάσο από την κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ στις 22 και 23 Μαρτίου 2021
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: 2.785 νέα κρούσματα, 649 οι διασωληνωμένοι – 64 νεκροί σε 24 ώρες