Η δήλωση του κ.Βασίλη Ξουλόγη αναφέρει:

Ναι μπορούμε, να αυθαιρετούμε…Πολλά χρόνια πριν έγινε η ανάπλαση στην πλατεία Πλάτανου στην Ελευθερούπολη! Με μελέτη, με δημοπρασία, με πλήρη νομιμότητα!

Προς λίγων ημερών οι περίοικοι μας πληροφόρησαν ότι Δήμος Παγγαίου πραγματοποίησε καθαιρέσεις στις εξωτερικές σκάλες στη νότια πλευρά της πλατείας!

  Χθες Δευτέρα πρωί ξεκίνησαν οικοδομικές εργασίες! Τηλεφώνησα στον αρμόδιο αντιδήμαρχο δεν γνώριζε το παραμικρό!!! 

Ποτέ μέχρι σήμερα δεν πήραμε καμία απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο για τις εν λόγω εργασίες! 

Πως θα πληρωθούν οι αυθαίρετες εργασίες, από ποιο κωδικό του προυπολογισμού; 

Φυσικά την παράνομη αυτή ενέργεια την καταγγείλαμε στο Αστυνομικό τμήμα Ελευθερούπολης και με την σειρά τους στην πολεοδομία του Δήμου Παγγαίου! Προσωρινά χθες σταμάτησαν οι εργάτες τις καταςκευές αλλά σήμερα Τρίτη συνεχίστηκαν κανονικά!!! Οι αρχές του τόπου μας, έκλεισαν τα μάτια στις αυθαίρετες εργασίες! Ο απλός πολίτης θα μπορούσε; Το αναφέρω επειδή ο κ Αναστασιαδης με τους συνεργάτες του επισκέφτηκαν το παράνομο έργο χθες Δευτέρα!

   
 Εμείς μετά από αυτή την αδιαφορία, το καταγγείλαμε στην εισαγγελέα υπηρεσίας και αύριο θα καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά! Φυσικά θα κοινοποιηθεί σε όλες τις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες!

Προηγούμενο άρθροΔ. Βίτσας:Δεν περιλαμβάνεται στον σχεδιασμό της Κυβέρνησης η δημιουργία Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων στον Νομό Καβάλας
Επόμενο άρθροΈξω από το Σιδηρόκαστρο οι ουρές με τις Νταλίκες λόγω του μπλόκου στον Προμαχώνα