Εντός του Ιανουαρίου το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας πρόκειται να αποφασίσει σχετικά με το νέο καλλιτεχνικό του διευθυντή.

Η σύμβαση με τον σημερινό καλλιτεχνικό διευθυντή Θοδωρή Γκόνη έληξε και το ΔΗΠΕΘΕ βρίσκεται σε διαδικασία παράτασης που θα λήγει στο τέλος Απριλίου. Η προκήρυξη για την κάλυψη της θέσης έληξε λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα. Η κ. Πρασσά εξήγησε πως το ΔΗΠΕΘΕ έλαβε οκτώ αιτήσεις. Από άλλη πηγή η ΠΡΩΙΝΗ γνωρίζει ότι μία εκ των αιτήσεων είναι κι εκείνη του Θοδωρή Γκόνη.

Σύμφωνα με την Κορίνα Χιώτη Πρασσά εντός της εβδομάδας το διοικητικό συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ θα σχηματίσει διαπαραταξιακή επιτροπή. Αυτή θα ανοίξει τους οκτώ φακέλους των ισάριθμων αιτήσεων προκειμένου να εξετάσει τα δικαιολογητικά και το αν τηρήθηκαν οι όροι της προκήρυξης. Εφόσον ακολουθηθεί η συγκεκριμένη διαδικασία, τότε θα δρομολογηθεί το ουσιαστικό μέρος επί των οκτώ αιτήσεων, ή των αιτήσεων που θα προκριθούν για την επόμενη φάση.

Κατά τα λεγόμενα της προέδρου, πριν το διοικητικό συμβούλιο αποφασίσει, θα καλέσει σε τριαντάλεπτη συνέντευξη τους ενδιαφερόμενους για τη θέση. Η κ. Πρασσά εξήγησε ότι η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ αυτονόητα θα κατατεθεί προς έγκριση στο δημοτικό συμβούλιο Καβάλας, αλλά κυρίως θα πρέπει να εξασφαλίσει και την έγκριση του υπουργείου πολιτισμού.

Η απόφαση επομένως για τον επόμενο καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας θα ληφθεί εντός του Ιανουαρίου. Ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του νομικού προσώπου θα υπογράψει σύμβαση συνεργασίας με χρονική διάρκεια τριών ετών.

Προηγούμενο άρθροΚεραυνός χτύπησε αεροσκάφος που ταξίδευε προς Λήμνο
Επόμενο άρθροΣε Θεραπευτική Μονάδα Εξαρτημένων θα μετατρέψει την πρώην Ορθοπεδική η Μητρόπολη;