Με τα “μπράβο” και τις κολακείες στη διοίκηση του Δήμου Καβάλας δεν διορθώνονται τα προβλήματα.

Οι κάτοικοι και οι τουριστικές επιχειρήσεις του Παληού δοκιμάζονται και πάλι από νέα πολύωρη διακοπή νερού, εν μέσω καλοκαιριού και αυξημένης τουριστικής κίνησης…

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στην οδό Καρυωτάκη στο Παληό, η ΔΕΥΑΚ έσκαψε ένα χαντάκι μέσα σε αυτή την εβδομάδα και, επειδή μεσολαβεί Σαββατοκύριακο, θα πάει τώρα την επόμενη εβδομάδα να το κλείσει. Αντίθετα, θα μπορούσε να κάνει έναν άλλο προγραμματισμό και να μην αφήνει για τόσες μέρες τις τρύπες ανοιχτές, ειδικά ενόψει Σαββατοκύριακου. Εξάλλου, είναι καλοκαίρι, κυκλοφορούν παιδιά, υπάρχει τουριστική κίνηση στο Παληό και ένα τέτοιο χαντάκι είναι επικίνδυνο.

Επιπλέον, οι κάτοικοι ανησυχούν μήπως η ΔΕΥΑΚ φτιάξει υπέργεια κατασκευή στο συγκεκριμένο σημείο μπροστά και πάνω στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να εμποδίζεται η χρήση του πεζοδρομίου και η κίνηση πεζών και παιδιών. Οι ίδιοι οι κάτοικοι θεωρούν πως η όποια υπέργεια κατασκευή θα ήταν προτιμότερο να δημιουργηθεί (αν δημιουργηθεί) στην απέναντι πλευρά που είναι ανοιχτός κοινόχρηστος χώρος, και όχι από την πλευρά του πεζοδρομίου όπου θα μπορούσαν να κατασκευαστούν παγκάκια για τους κατοίκους.

Αν όντως ο Δήμος σχεδιάζει να φτιάξει μία υπέργεια κατασκευή στο συγκεκριμένο σημείο, είναι πραγματικά απαράδεκτο και απορούμε ποιος σκέφτηκε κάτι τέτοιο.

Οι δημότες θέλουν λύσεις που να λύνουν τα προβλήματα και όχι να δημιουργούν περισσότερα.

Προηγούμενο άρθροΕθελοντική Καθαριότητα Παραλίας Αγιάσματος
Επόμενο άρθροΣυλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, για τον θάνατο του Παύλου Κούντουρα