Ζητήσαμε σήμερα από τη Δημοτική Αρχή την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας για τα εξής θέματα:

  1. Όπως πληροφορηθήκαμε από τη δημοτική σύμβουλο Αναστασία Ιωσηφίδου, η αρμόδια υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας απέρριψε πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη χρήση του δημοτικού σταδίου “Ανθή Καραγιάννη” από τον “Βύρωνα Καβάλας” λόγω έλλειψης άδειας, κρίνοντας την απόφαση παράνομη!
  2. Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας μάς προειδοποίησε ότι η παραχώρηση γηπέδου που δεν έχει άδεια λειτουργίας είναι παράνομη πράξη που επιφέρει κυρώσεις φυλάκισης και χρηματικού προστίμου τουλάχιστον 50.000 ευρώ σε βάρος του Δήμου ή των αθλητικών σωματείων!

Θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός ότι:

  • η διοίκηση του Δήμου δεν προετοιμάστηκε κατάλληλα τους προηγούμενους μήνες, ώστε να εξασφαλίσει εγκαίρως τις άδειες των δημοτικών σταδίων και γηπέδων.
  • Δήμαρχος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου απέκρυψαν από τις παρατάξεις το γεγονός ότι δεν υπάρχει άδεια για το στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”! Δηλαδή παραπλάνησαν συνειδητά και σκόπιμα το Δημοτικό Συμβούλιο!

Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Και στην υπόθεση του πάρκινγκ “Ροδόπη”, η διοίκηση του Δήμου εξαπάτησε και παρέσυρε το Δημοτικό Συμβούλιο σε μία προβληματική απόφαση, για την οποία καλούμαστε τώρα 17 δημοτικοί σύμβουλοι να απολογηθούμε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Όπως και να ‘χει, είναι επείγον να φροντίσει η διοίκηση του Δήμου να κάνει όλες τις απαιτούμενες εργασίες στις αθλητικές εγκαταστάσεις, για να αποκτήσουν άδειες ΑΜΕΣΑ!

Διαφορετικά, τα γήπεδα δε θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγώνες από τις αθλητικές ομάδες του Δήμου, “τινάζοντας στον αέρα” τον προγραμματισμό τους!

Ο επικεφαλής της παράταξης
Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Μάκης Παπαδόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας

Προηγούμενο άρθροΔωρεά σχολικών ειδών από την Energean σε μαθητές της Θάσου
Επόμενο άρθροΣυνεργασία του Νομαρχιακού Συλλόγου Ν. Καβάλας ΑμεΑ με τον Δήμο και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμειο Θάσου