Με επιστολή τους προς την Πρόεδρο της Κοινότητας Καβάλας κυρία Φωτεινή Κόγια, οι Τοπικοί Σύμβουλοι από την παράταξή μας Γιώργος Βαλτατζής, Τάσος Καλαφάτης, Μπάμπης Ηλιάδης και Δήμητρα Κουνάκου ζήτησαν σήμερα να καλύψει η Κοινότητα Καβάλας – λόγω ευελιξίας στην προμήθεια υλικών – τη δαπάνη για την οροφή και το παγκάκι που λείπουν από τη στάση “Διαμαντή” στην Αγ. Παρασκευή.

Θυμίζουμε πως στις 18 Ιουλίου δημοσιοποιήσαμε το πρόβλημα ότι η διοίκηση του Δήμου είχε ξηλώσει από καιρό το στέγαστρο της στάσης από το συγκεκριμένο σημείο, προκαλώντας μεγάλη ταλαιπωρία στους κατοίκους.

Στις 29 Ιουλίου ο Δήμος Καβάλας τοποθέτησε μεν τον σκελετό του στεγάστρου, χωρίς όμως να προσθέσει την οροφή και το κάθισμα – παγκάκι! Έχουν περάσει επτά ημέρες από τότε και η στάση παραμένει… “μισο-τελειωμένη”, καθώς η Τεχνική Υπηρεσία εξήγησε σήμερα ότι έχει ελλείψεις σε υλικά.

Ελπίζουμε, με την πρωτοβουλία μας αυτή, η Δημοτική Αρχή να κινηθεί πιο γρήγορα, ώστε να φτιαχτεί εγκαίρως το στέγαστρο της στάσης.

Είναι κρίμα να συνεχίσουν να ταλαιπωρούνται οι κάτοικοι από τη ζέστη και την ορθοστασία, ειδικά όσοι είναι μεγαλύτερης ηλικίας και με προβλήματα υγείας.

Ο επικεφαλής της παράταξης
Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Μάκης Παπαδόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας

Προηγούμενο άρθροΕυλογιά των πιθήκων: Στα 39 τα κρούσματα στη χώρα μας – Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ
Επόμενο άρθροΠιάστηκε on camera η… θρυλούμενη σπάνια αγριόγατα στο Παγγαίο