Θέλω να ευχηθώ σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ, με υγεία και πρόοδο!

Είμαστε και εμείς χαρούμενοι σήμερα που επιτέλους, μετά από τρία χρόνια και αρκετές καθυστερήσεις, παραδίδεται σε λειτουργία το πλήρως ανακαινισμένο κτίριο του 12ου Δημοτικού και ελπίζουμε να αποδώσει όσα προσδοκούμε σχετικά με την εξοικονόμηση ενέργειας.

Περιμένουμε πολλά από την ενεργειακή λειτουργία του κτιρίου.

Θέλω επίσης να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στους δασκάλους, τους μαθητές και τους γονείς του 10ου Δημοτικού, αλλά και τη λύπη μου για την αναστάτωση που αντιμετώπισαν τις τελευταίες ημέρες με το ξαφνικό κλείσιμο του σχολείου τους.

Η ευθύνη της διοίκησης του Δήμου είναι μεγάλη, είναι απαράδεκτο να κλείνει ξαφνικά το σχολείο λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά, χωρίς να ενημερώνεται κανένας.

Ελπίζω τουλάχιστον στο 12ο Δημοτικό να βρουν μία άνετη στέγη που θα αναβαθμίσει την ποιότητα του εκπαιδευτικού έργου, αλλά και να επιστρέψουν σύντομα πίσω στο σχολείο τους.

Για εμάς, η συντήρηση ΟΛΩΝ των σχολικών κτιρίων και των αυλών τους είναι πολύ σημαντικές προτεραιότητες. Χρειάζεται όμως καλή οργάνωση, σφιχτό προγραμματισμό και περικοπή σε σπατάλες για να μεταφερθούν χρήματα στα σχολεία.

Προηγούμενο άρθροΜνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Καβάλας και του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, με στόχο την Προστασία του Περιβάλλοντος
Επόμενο άρθροΕπικαιροποιημένα εμβόλια: Άνοιξε η πλατφόρμα—Στις 14 Σεπτεμβρίου οι πρώτοι εμβολιασμοί