Η μεταφορά της πιάτσας των ταξί από τον Δημοτικό Κήπο λόγω του έργου ανάπλασης της Πλατείας Καπνεργάτη είναι μία απόφαση που χρειάζεται ΕΚΤΕΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ και ΣΥΜΦΩΝΙΑ με το σωματείο των ταξί και το Αστικό ΚΤΕΛ, αλλά και τους άλλους εμπλεκόμενους φορείς (π.χ. Τροχαία Καβάλας).

Αυτές τις ημέρες είχα επαφές με τον Πρόεδρο του Σωματείου ΤΑΧΙ κ. Χρήστο Ιωαννίδη και τον Πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ κ. Γιάννη Χαλεπιάδη, για να ενημερωθώ για τις απόψεις τους επί του θέματος.

Μία μονομερής απόφαση της διοίκησης του Δήμου για μεταφορά της πιάτσας στην οδό Βενιζέλου θα προκαλέσει προβλήματα στους επαγγελματίες των ταξί, αφού θα τους βγάλει σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας και θα μειώσει θέσεις, και στο Αστικό ΚΤΕΛ, το οποίο θα πρέπει να μεταφέρει τη στάση των αστικών από τον Δημοτικό Κήπο που υπάρχει σήμερα.

Γενικότερα, η διοίκηση του Δήμου πρέπει να συζητήσει με όλους τους επαγγελματίες που θα επηρεαστούν από την εκτέλεση του έργου στην Πλατεία Καπνεργάτη, ώστε η όχληση στις επιχειρήσεις γύρω από την πλατεία να είναι η μικρότερη δυνατή.

Αρκετά “ταλαιπωρήθηκε” το έργο ανάπλασης της Πλατείας Καπνεργάτη από τις αστοχίες του κ. Μουριάδη, όταν ήταν Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών την περίοδο 2011-2014.

Ας μην ταλαιπωρηθούν τώρα επαγγελματίες και δημότες μετά από τόσα χρόνια αναμονής.

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση του Δημάρχου Θάσου με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο
Επόμενο άρθροΠαρεμβάσεις απο τον Δήμο Νέστου στο κτίριο της Κοινότητας που στεγάζεται το ιατρείο του Ποντολίβαδου