Παραβρέθηκα στη σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Νοσοκομείο Καβάλας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή και ευχαριστώ ιδιαίτερα την πρόεδρο του σωματείου των εργαζόμενων στο Νοσοκομείο Καβάλας Κατερίνα Πετράκη για την πρόσκληση.

Ήταν μία ευκαιρία για εμάς να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και την εμπιστοσύνη μας και να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τις νοσηλεύτριες και γενικά τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου μας. Δύο χρόνια τώρα δίνουν έναν σκληρό και άνισο αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό, με κίνδυνο της δικής τους ζωής, για να παρέχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα στους πολίτες που νόσησαν.

Και φυσικά, οφείλουμε ΠΑΝΤΑ να τιμούμε και να θυμόμαστε όσους και όσες «έπεσαν πάνω στη μάχη» και χάθηκαν τόσο πρόωρα και άδικα από τον κορωνοϊό.

Εύχομαι υγεία και καλή δύναμη σε όλους τους γιατρούς, τους νοσηλευτές-νοσηλεύτριες και τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου μας, και ελπίζω να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους χωρίς αντιξοότητες και αδικίες, με ενότητα και ομοψυχία.

Προηγούμενο άρθρο“Τρία χρόνια χωρίς μόνιμο προσωπικό το Ειρηνοδικείο Θάσου” δηλώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Καβάλας Συμεών Μαυρίδης
Επόμενο άρθροΗ Ε.Δ.Ε.Υ.Α. και η Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας συνδιοργανώνουν περιφερειακή συνάντηση με κύριο θέμα το ενεργειακό κόστος των Δ.Ε.Υ.Α