Επαναλειτούργησε το Κολυμβητήριο Καβάλας στο Περιγιάλι ανακουφίζοντας τα ναυταθλητικά σωματεία. Σύμφωνα με τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Σωτήρη Παπαδόπουλο επιτεύχθηκε η αδειοδότηση των κολυμβητικών δεξαμενών και επαναλειτούργησε το κολυμβητήριο.

Ο κ. Παπαδόπουλος σχολίασε πως “Σε ό,τι αφορά το κολυμβητήριο και ενώ υπήρχε η άδεια δεν υπήρχαν άδειες για τις κολυμβητικές δεξαμενές. Παρόλο που είχαμε μείνει όλοι με την εντύπωση ότι είχε διευθετηθεί το όλο θέμα εγκαίρως από τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας και πιστεύαμε παράλληλα ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Ο ίδιος ο Δήμαρχος μας είχε καθησυχάσει σε αυτό το θέμα!

Βέβαια ξαφνικά είδαμε να υπάρχει θέμα με την αδειοδότηση των κολυμβητικών δεξαμενών οι οποίες πρέπει να έχουν μια άλλη ξεχωριστή αδειοδότηση και γι αυτό και έγινε ένα έκτακτο δια περιφοράς δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να πάρουμε απόφαση έγκρισης για την αδειοδότηση των δεξαμενών.

Φυσικά και ήμασταν θετικοί όπως άλλωστε όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι περισσότεροι τουλάχιστον, η δική μας η παράταξη ψήφισε θετικά για αυτό το θέμα. Αλλά το ζήτημα είναι το πολιτικό μια και τρέχουμε την τελευταία στιγμή πυροσβεστικά ώστε να λύσουμε θέματα τα οποία θα έπρεπε να τα είχαμε δρομολογήσει και να τα διαχειριστούμε όπως πρέπει και δη ολοκληρωμένα”.

ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΣΤΙΓΜΗ…

Μάλιστα ο ίδιος εκτιμά ότι δεν μπορεί την τελευταία στιγμή να αναζητούμε λύσεις σε προβλήματα. “Μόλις λύνουμε ένα θέμα, τότε πάμε στο επόμενο. Δεν υπάρχει μια ολοκληρωμένη πολιτική προσέγγιση αλλά γίνεται και σε αυτό το θέμα μια αποσπασματική προσέγγιση των πραγμάτων. Αυτό είναι το σημαντικό.

Εμείς βέβαια όποτε χρειάζεται είμαστε διαθέσιμοι να συνυπογράψουμε και να συμμετέχουμε στις αποφάσεις του Δ.Σ. αλλά νομίζω ότι δεν είναι αυτός ο ρόλος και η αξία που πρέπει να έχει μια διοίκηση και ειδικότερα ο Δήμος Καβάλας” τόνισε καταληκτικά.

Προηγούμενο άρθροΠεριοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό, για την κατασκευή πλευρικών σταθμών διοδίων στον Α/Κ Άσπρων Χωμάτων
Επόμενο άρθροΠαράσχος Αγανικόλας: Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι αλιείς μέσης αλιείας και της Καβάλας λόγω της αύξησης της τιμής των καυσίμων