Μεγάλα βήματα στην ψηφιακή τεχνολογία έγιναν στον Δήμο Καβάλας όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών κ. Λεωνίδας Παππάς, επικρίνοντας τις δηλώσεις του δημοτικού συμβούλου κ. Νίκου Ξανθόπουλου που έκανε λόγο για έλλειψη ψηφιακής τεχνολογίας στον Δήμο. Μάλιστα το απέδωσε αυτό στον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Μιχαηλίδη, ενώ διέψευσε ότι δεν θα συνεχίσει να στηρίζει τον δήμαρχο κ. Μουριάδη, όπως γράφηκε σε τοπικό μέσο ενημέρωσης.

Ο κ. Παππάς δήλωσε ότι «τα ψηφιακά βήματα που έγιναν στο Δήμο Καβάλας είναι πάρα πολλά. Αν ο κ. Ξανθόπουλος δεν γνωρίζει, δεν συναλλάσσεται με τον Δήμο Καβάλας και δεν μπορεί να εκτελέσει ηλεκτρονικά τις υπηρεσίες του σημαίνει ότι ζει σε άλλο δήμο. Είναι εκτός πραγματικότητας. Έχουν γίνει τεράστια βήματα χάρη στον κ. Γιώργο Μιχαηλίδη. Χωρίς αυτά ο κ. Ξανθόπουλος δεν θα μπορούσε στην αρχή της πανδημίας να μετέχει στα δημοτικά συμβούλια και να μονοπωλεί επί ώρες τις συνεδριάσεις. Θα γινόταν όπως στο Δήμο Νέστο, διά περιφοράς ναι ή όχι. Ήμασταν ο πρώτος δήμος στην Ελλάδα που έκανε δημοτικά συμβούλια με τηλεδιάσκεψη, με πολυτελείς συνεδριάσεις για να μπορεί ο κ. Ξανθόπουλος και ο κάθε δημοτικός σύμβουλος να εκφράζεται. Είναι τουλάχιστον άδικο όταν τα ξέρει, να λέει αυτά για τον κ. Μιχαηλίδη».

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Για το δημοσίευμα που τον θέλει να εγκαταλείπει τον δήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη και την παράταξη δήλωσε ότι «το διαψεύδω κατηγορηματικά. Είτε είμαι το 2023 υποψήφιος είτε όχι, θα στηρίξω με όλο το σθένος τον Θόδωρο Μουριάδη διότι δικαιούται δεύτερη θητεία. Και όσο τον πολεμούν συμφέροντα και τρίτοι χωρίς λόγο ουσιαστικό, θα είμαι ακόμη πιο ένθερμος μαζί του.

Γιατί λέω ότι είτε είμαι είτε δεν είμαι υποψήφιος; Διότι κάποια στιγμή πρέπει να βάζουμε και όρια. Αυτή είναι η τέταρτη θητεία μου. Πρέπει μόνοι μας να καταλαβαίνουμε όταν ολοκληρώνεται ένας κύκλος ότι πρέπει διακριτικά να τον κλείνουμε. Νομίζω ότι αυτό θέλουν και οι πολίτες. Θα το δούμε αυτό το 2023. Το ίδιο λέω και για τον Γιώργο Μιχαηλίδη και τον Θόδωρο Παπαδόπουλο που φέρονται δυσαρεστημένοι. Το βράδυ της Τετάρτης τρώγαμε όλοι μαζί και σχεδιάζαμε τι θα κάνουμε την επόμενη διετία. Προφανώς υπάρχουν διαφορές και διαφορετικές απόψεις σε κάποια θέματα, αλλά υπάρχει και ομόνοια και θα είμαστε όλοι δίπλα στον δήμαρχο και το 2023. Και το ίδιο πιστεύω και για τον κόσμο της Καβάλας».

Προηγούμενο άρθροΠροσωπικό του ΕΚΑΒ Καβάλας μεταφέρθηκε στην Αθήνα μέχρι το τέλος του μήνα λόγω κορωνοϊού
Επόμενο άρθροΑπόστολος Βαγενάς για την κατάληψη στο Γυμνάσιο- Λύκειο Κρηνίδων: Δεν μπορεί να κλείνει ο καθένας το σχολείο επειδή έτσι του αρέσει