Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους συμπολίτες του, και ιδίως τους σπουδαστές και καθηγητές της Νοσηλευτικής Σχολής του Γ.Ν. Καβάλας (νυν ΔΙΕΚ), πως το ΔΙΕΚ θα λειτουργήσει κανονικά για το Α’ Χειμερινό Εξάμηνο του εκπαιδευτικού έτους 2020-2021.

Πιο συγκεκριμένα, η εξέλιξη αυτή είχε ήδη προαναγγελθεί από τον Βουλευτή μετά τη συνάντησή του με τον Υφυπουργό Υγείας κ. Βασίλειο Κοντοζαμάνη στη 1 Σεπτεμβρίου 2020. Παρουσία του Γενικού Γραμματέα κ. Κοτσιόπουλου, υπεύθυνου για τις Σχολές Νοσηλευτικής του Υπουργείου Υγείας, ο Βουλευτής είχε τονίσει την ανάγκη να λειτουργήσει κανονικά η συγκεκριμένη σχολή, καθώς προσελκύει μεγάλο αριθμό σπουδαστών, ενώ οι απόφοιτοί της απορροφώνται από τις ιδιωτικές κλινικές και γηροκομεία, και μακροπρόθεσμα από το ίδιο το Γ.Ν. Καβάλας.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης σημειώνει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό και το επιτελείο του για τη κατανόηση που έδειξαν για το συγκεκριμένο ζήτημα. Το ΔΙΕΚ του Γ.Ν. Καβάλας επιτελεί ένα πολύ σημαντικό έργο, το οποίο φροντίζουμε να συνεχιστεί αδιάλειπτο».

Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης

Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

Προηγούμενο άρθροΕπίδομα 534 ευρώ: Καταβάλλεται σήμερα για Ιούνιο και Ιούλιο – Ποιοι είναι δικαιούχοι
Επόμενο άρθροΤο Προκόπειο ίδρυμα ευχαριστεί το Νοσοκομείο Καβάλας