Απαγόρευση της στάθμευσης όλων των οχημάτων από την συμβολή των οδών Θ. Πουλίδου με την οδό Μεχμέτ Αλή έως και την άκρη της χερσονήσου και στις δύο πλευρές του τμήματος της οδού.

Η ανωτέρω ρύθμιση θα έχει ισχύ για το χρονικό διάστημα από την ∆ευτέρα 15 Ιουλίου 2019 μέχρι και την Τρίτη 23 Ιουλίου 2019. Απαγόρευση της στάθμευσης των αυτοκινήτων στον χώρο στάθμευσης αριστερά της Θ. Πουλίδου (κάτωθεν της παιδικής χαράς ). Η ανωτέρω ρύθμιση θα έχει ισχύ για το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019 μέχρι και την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 . Απαγόρευση της στάθμευσης των αυτοκινήτων μπροστά από τον προαύλιο χώρο του 5ουΓυμνασίου Καβάλας και για το τμήμα από την είσοδο μέχρι το τέλος της περίφραξής του .

Η ανωτέρω ρύθμιση θα έχει ισχύ για το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019 μέχρι και την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019. Απαγόρευση της στάθμευσης των αυτοκινήτων στον χώρο της πλατείας Μεχμέτ Αλή και κάτω από αυτήν για το χρονικό διάστημα ισχύος της απαγόρευσης της κυκλοφορίας στην οδό Θ.Πουλίδο.

Η ανωτέρω ρύθμιση θα έχει ισχύ για το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019 μέχρι και την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019. Απαγόρευση της στάθμευσης των αυτοκινήτων στην οδό Θ. Πουλίδου από το ύψος της συμβολής της με την Οδό Γραβιάς και μέχρι το τέρμα αυτής στην άκρη της χερσονήσου, και για το χρονικό διάστημα ισχύος της απαγόρευσης της κυκλοφορίας στην οδό Θ. Πουλίδου. Η ανωτέρω ρύθμιση θα έχει ισχύ για το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019 μέχρι και την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 και για τις ώρες από 15 : 00 μμ έως 24:00 μμ.

Απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων επί της οδού Θ.Πουλίδου (εκτός των οχημάτων έκτακτης ανάγκης, ταξί, τουριστικού τραίνου (επί του άξονα Θ.Πουλίδου-Μεχμέτ Αλή-Ιουστινιανού) των οποίων η κίνηση δύναται να γίνεται εκ περιτροπής – βάση των οδηγιών και εντολών της υπηρεσίας διαχείρισης και ρύθμισης της κυκλοφορίας – ανάλογα με τις συνθήκες φόρτου των πεζών, ώστε να εξασφαλίζεται πάντα η ασφαλής κυκλοφορία των πεζών ) από το ύψος της συμβολής της με την Οδό Γραβιάς και μέχρι το τέρμα αυτής στην άκρη της χερσονήσου. Η ανωτέρω ρύθμιση θα έχει ισχύ για το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019 μέχρι και την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 και για τις ώρες από 17 : 00 μμ έως 24: 00 μμ.

Προηγούμενο άρθρο“Πλάι στο Κύμα 2019”: Ξεκινάει η προπώληση. Δείτε το πρόγραμμα των συναυλιών
Επόμενο άρθροΣτη Θάσο η Μ. Χατζηκωνσταντίνου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αλιείς