Ο Σύλλογος Σχολών Οδήγησης συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Αντωνιάδη για να λυθεί το πρόβλημα με τις εξετάσεις. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό τους κ. Ανδρέα Κορδύλη ο ρυθμός των εξετάσεων είναι πολύ αργός με μόλις 2 υποψηφίους να δίνουν εξετάσεις.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «η βδομάδα δεν ξεκίνησε καλά. Την Παρασκευή είχαμε μία συνάντηση με τον κ. Αντωνιάδη. Ταυτόχρονα μαζευτήκαμε οι εκπαιδευτές οδηγών στην παραλία εις ένδειξη διαμαρτυρίας, σταματήσαμε για λίγο τα μαθήματα και βρεθήκαμε εκεί. Δεν είχαμε κάτι από την Παρασκευή. Περιμένουμε επίσημες ανακοινώσεις. Το πρωί, βέβαια (σ.σ. χθες), μας δόθηκε μία γεύση του τι να περιμένουμε στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών Καβάλας, στο τμήμα αδειών οδήγησης. Ξεκινάν τα ραντεβού των συναδέλφων μου από τις 8 το πρωί, ο διευθυντής του τμήματος επέβαλλε κανόνα ότι μπορούμε να κάνουμε μόνο μία φορά τη βδομάδα διεκπεραιώσεις σαν γραφεία. Αυτό δεν είναι και σύννομο. Σε κάθε ραντεβού που κλείνουμε μπορούμε να κάνουμε συγκεκριμένο αριθμό διεκπεραιώσεων, πάλι με πλαφόν που μπήκε με το «έτσι θέλω». Αυτό δεν μπορεί να μας βοηθήσει στον όγκο δουλειάς που έχουμε και έμμεσα ταλαιπωρεί τους πολίτες. Διότι αν κάποιος θέλει να θεωρήσει το δίπλωμά του και η Υπηρεσία παίρνει λιγότερα από όσα έχουμε να πάμε, να δω τι θα πουν στην Υπηρεσία όταν εκείνη τη μέρα ο πολίτης προκαλέσει για κακή του τύχη ένα ατύχημα και βρεθεί ξεκρέμαστος λόγω της Υπηρεσίας.,

Σήμερα (σ.σ. χθες) πηγαίνοντας να κάνουμε τα ραντεβού, η Υπηρεσία είναι κλειστή, δεν υπάρχει κανένας υπάλληλος. Αν και δεν περίμενα να ζήσουμε το «χειρότερα», σήμερα είναι το «χειρότερα».

«ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ»

Πρόσθεσε ότι «δεν κατηγορώ κανέναν προσωπικά αλλά όλο το οργανόγραμμα και σύστημα αυτής της διαδικασίας και της οργάνωσης που λέγεται Περιφέρεια. Δεν λογοδοτούν σε κάποιον; Μπορεί να μείνει κλειστή η υπηρεσία με το «έτσι θέλω»; Δεν αντέχουμε άλλο, είναι τρελό αυτό που ζούμε. Το θέμα είναι να υπάρξουν αποφάσεις από την ηγεσία. Έχω βαρεθεί όλα αυτά τα πολιτικά παιχνίδια. Όλα τα κόμματα το χειρίζονται με τον ίδιο τρόπο αλλά εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι κλείνουμε τα μαγαζιά μας. Εμείς και οι πελάτες μας είμαστε σωστοί, πλήρωσαν όλοι παράβολα και δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους. Και σήμερα, το απίστευτο, είναι κλειστή η υπηρεσία των αδειών οδήγησης».

Προηγούμενο άρθροΣε 3 αυξήθηκαν τα καθημερινά δρομολόγια της πορθμειακής γραμμής Καβάλας- Πρίνου
Επόμενο άρθροNetflix: Νέες αφίξεις στο Τop10 στην Ελλάδα – Ποια σειρά κατέκτησε την κορυφή – ΒΙΝΤΕΟ