Ικανοποιητική είναι πλέον η αγοραστική κίνηση στις Λαϊκές Αγορές Καβάλας. Ο πρόεδρος του Σωματείου Μικροπωλητών κ. Σωτήρης Ιωαννίδης υπογράμμισε ότι γενικά η αγοραστική κίνηση του καλοκαιριού δεν ήταν η αναμενόμενη.

Αρχικά ανέφερε ότι “Είναι γεγονός ότι η κίνηση στην αγορά μας, τουλάχιστον στην Ελευθερούπολη πηγαίνει καλά. Ευχόμαστε να πηγαίνουν όλα καλά μια και το έχουμε ανάγκη.

Έχουμε ανάγκη τον κόσμο της αγοράς. Γενικά φέτος το καλοκαίρι η κίνηση δεν πήγε καλά. Δεν ήταν αυτό που περιμέναμε και δεν ήρθε και ο ξένος κόσμος στον οποίο έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας, για να ανεβάσουμε τον τζίρο μας. Τον τόσο χαμηλό τζίρο μας.

Έχουμε ανάγκη τον κόσμο μετά τα όσα περάσαμε τον χειμώνα… Ελπίζουμε μέχρι τον 15Αυγουστο να δούμε λίγη παραπάνω κίνηση αν και τα μέτρα που ανακοινώνουν είναι δύσκολα και δύσκολα θα φέρουν κόσμο στην αγορά μας.

Ο κόσμος έχει στριμωχθεί πολύ και εμείς όπως όλοι ευχόμαστε το καλύτερο”.

Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Αναφορικά με το αύριο και την πανδημία σχολίασε ότι “Το άλφα και το ωμέγα στην οικονομία κάθε κράτους είναι η ψυχολογία. Όταν η ψυχολογία είναι πεσμένη, όταν τα κρούσματα είναι πολλά, όταν ο κόσμος είναι οικονομικά στενά βλέποντας μια ακόμη δύσκολη χρονιά σε ό,τι αφορά τον ιό, όλα αυτά χτυπούν μοιραία την αγορά.

Ο χειμώνας δεν θα είναι εύκολος. Θα είναι αρκετά δύσκολος. Θέλαμε μια πισινή από το καλοκαίρι για να αντέξουμε το δύσκολο χειμώνα που έρχεται αλλά και αυτό χάθηκε. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Εδώ έχουμε και τις φωτιές, όλη η Ελλάδα καίγεται και όλα αυτά έχουν ρίξει την ψυχολογία του κόσμου.

Υγεία και ό,τι είναι θα έρθει εμπρός μας και θα το αντιμετωπίσουμε. Εμείς τέλος ως κλάδος έχουμε δυναμώσει πολύ. Έχουμε οργανώσει μια Συνομοσπονδία και κινούμαστε πια ομαδικά.

Αυτή θα μας δώσει φωνή, δύναμη και θα ακουστούμε περισσότερο τα ενδεχόμενα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουμε ίσως από τον κλάδο μας. Αναφορικά με τα προβλήματα από την πανδημία περιμένουμε τα δύσκολα.

Έχουμε και εμείς αγωνία στο τι θα αντιμετωπίσουμε. Το παζάρι όπως λέμε τραβάει πολύ κόσμο και αναμένουμε να δούμε πως θα πάει το όλο πράγμα. Είμαστε σε ετοιμότητα και ελπίζουμε σε καλές εξελίξεις” τόνισε καταληκτικά ευχόμενος μάλιστα κουράγιο σε όσους έχουν πληγεί από τις φωτιές..

Προηγούμενο άρθροΧωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε 50χρονη στην Θάσο
Επόμενο άρθροΔιενέργεια δωρεάν rapid test στο φουαγιέ του αμφιθέατρου της ΠΕ Καβάλας