Ο Δήμος Νέστου γίνεται όλο και περισσότερο υγειονομικά ασφαλής !!

Ύστερα από το ιατρείο διαλογής COVID που μας εξασφάλισε ο Δήμος,  και από τις διάφορες δωρεές των πολιτών σε υλικό κατά τις ημέρες του lock down, έρχεται η 4η ΥΠΕ η οποία διασυνδέει τις Κινητές Ομάδες Ειδικού Σκοπού με το Δίκτυο της ΠΦΥ.

Έτσι η Χρυσούπολη αναλαμβάνει την εποπτεία της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας των Κ.ΟΜ.Υ ειδικού σκοπού, και ήδη παρουσιάστηκε η πρώτη ομάδα αποτελούμενη από οδηγό, νοσηλεύτρια και το αυτοκίνητό τους.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη μέριμνα στην 4η ΥΠΕ και ιδιαίτερα στην Υποδιοικήτρια κ Χατζοπούλου Ειρήνη.

Τέλος οφείλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην φαρμακευτική εταιρεία MENARINI, για τη δωρεά ενός κλιβάνου τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και διαφόρων σετ χειρουργικών εργαλείων για την παροχή βοήθειας  στους ασθενείς μας!!!

Τελικώς ο COVID 19 έχει ενώσει τις δυνάμεις μας για συνεργασία και αλληλεγγύη των φορέων του κράτους, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των ιδιωτών, προκειμένου να βγούμε νικητές!! 

Προηγούμενο άρθροΑίτημα διασύνδεσης της Σύρου με Καβάλα,Ικαρία,Σάμο,Χίο,Μυτιλήνη & Λήμνο
Επόμενο άρθροΕπιστολή προς τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων σχετικά με την αντιχαλαζική προστασία έστειλε ο Μάκης Ζουμπλιός