Σαν Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Χωράφας θέλω να ανακοινώσω σε όλα τα μέλη , κάτι πολύ άσχημο και απολίτιστο που συμβαίνει στο χώρο όπου ο Σύλλογός μας πραγματοποιεί τις καλοκαιρινές του πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Εδώ και τρείς μήνες περίπου ,στο χώρο μας πηγαίνουν άτομα , και καταστρέφουν το χώρο μας, όπως χαλάνε τα πέτρινα ντουβάρια, ανοίγουν λάκκους, φτιάχνουν με ξύλα κάτι ακατανόητα πράγματα (σατανικά) και μάλιστα και μέσα στο περιφραγμένο χώρο όπου υπάρχει το εκκλησάκι του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, έλεος και πολλά άλλα καθώς και χρήση ναρκωτικών κ.λ.π.

Το συζήτησε το Δ.Σ του Συλλόγου παρακολουθήσαμε την περιοχή , υποψιαζόμαστε ποιοί μπορεί να είναι και γι αυτό το λόγο πήραμε την απόφαση κατ΄αρχάς να το αναφέρουμε δημόσια και μετά να προβούμε στις ανάλογες υπηρεσίες.

Φοβόμαστε γιατί στην περιοχή εκείνη υπάρχουν σπίτια, παίζουν μικρά παιδιά και δεν μπορούν να καταστρέφουν το δάσος και το περιβάλλον καθώς και περιουσίες που δεν είναι δικές τους και που με πολλούς κόπους και έξοδα ο Σύλλογος τα διατηρεί .

Τέτοιο πράγμα δεν έχει ποτέ συμβεί εδώ και 30 χρόνια τουλάχιστον. Δηλαδή επειδή φέτος λόγω του Κορονοιού δεν έγιναν οι πολιτιστικές μας εκδηλώσεις δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα χαλάσουμε, θα έρθει η ώρα που θα ξαναζήσουμε τις ωραίες στιγμές .

Συγνώμη για τα ως άνω αλλά έκανε πολύ υπομονή μέχρι τώρα αλλά βλέποντα ότι η κατάσταση συνεχίζεται έπρεπε να τα αναφέρω γιατί ο Σύλλογός μας πρέπει να προστατέψει την γειτονιά του από όλα.

Φώτο αρχείου

Προηγούμενο άρθροΕΟΔΥ: 46 κρούσματα κορονοϊού στη Π.Ε Καβάλας και 2 στη Θάσο σήμερα 19/11
Επόμενο άρθροΔωρεάν μαζικός δειγματοληπτικός έλεγχος κορονοϊού στις δημοτικές ενότητες Ελευθερούπολης και Παγγαίου- Δείτε αναλυτικά σημεία και ώρες