Ήταν λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυκτα της Παρασκευής οταν περιπολικό του Λιμενικού Σώματος Καβάλας το οποίο περιπολούσε στο κεντρο της Καβάλας και συγκεκριμένα στην οδό Κουντουριώτου είδε ενα τρακτέρ οπου επέβαιναν 4 άτομα να διέρχεται την Κουντουριώτου με κατεύθυνση την παραλία.

Τότε οι Λιμενικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει, δεν υπάκουσε στο σήμα και κινήθηκε ανάποδα στην οδό Βενιζέλου με αποτέλεσμα το περιπολικό να τον ακινητοποιήσει μπροστά στην τράπεζα Eurobank με την βοήθεια της ομάδας ΔΙΑΣ.

Πρόκειται για 4 παράνομους μετανάστες οι οποίοι έκλεψαν το τρακτέρ απο την Ροδόπη διέσχισαν 94 km περίπου αγροτικού δρόμου που είναι η απόσταση και έφτασαν μέχρι την Καβάλα χωρίς να τους σταματήσουν και προσπάθησαν να διαφύγουν με αυτό!

Προηγούμενο άρθροΟ Δήμος Παγγαίου συνεχίζει την απολύμανση σχολικών μονάδων, υπηρεσιών αλλά και κεντρικών σημείων όπου υπάρχει συγχρωτισμός
Επόμενο άρθροΛουκέτο σε δημοτικά και νηπιαγωγεία από Δευτέρα: Το μεσημέρι οι ανακοινώσεις της Κεραμέως – Όλο το παρασκήνιο της απόφασης