θα ήθελα να καταγγείλω ένα περιστατικό για το αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας που συνέβη χθες στην ανιψιά μου, ηλικίας 14 ετών, μαθήτριας της Β΄ τάξης Γυμνασίου. Συγκεκριμένα το παιδί τελείωσε την προπόνησή του στο βόλεϊ στην…Καλαμίτσα και στις 17:25 το απόγευμα πήγε να επιβιβαστεί σε Αστικό ΚΤΕΛ (Νο 5) προκειμένου να κατέβει στο Κέντρο της πόλης για να παρακολουθήσει το μάθημα των Αγγλικών της σε Φροντιστήριο. Το παιδί είχε μαζί του το μισό (μαθητικό) εισιτήριο, όμως ξέχασε να πάρει μαζί του το πάσο του, το οποίο του ζητήθηκε από τον οδηγό. Του εξήγησε το παιδί ότι το είχε ξεχάσει στην μαθητική του τσάντα, ο οδηγός αντέδρασε φωνάζοντας να πάρει ολόκληρο εισιτήριο, το παιδί του είπε ότι δεν έχει άλλα χρήματα μαζί του για να αγοράσει εισιτήριο και ότι οι γονείς του λείπουν εκτός Καβάλας. Ο οδηγός σταμάτησε και κατέβασε από το λεωφορείο το παιδί και το άφησε στην Καλαμίτσα (και μάλιστα σε ώρα που ήδη ξεκίνησε να βραδιάζει) με αποτέλεσμα για να μη χάσει το μάθημά του, να κατέβει με τα πόδια στο Κέντρο και φυσικά να αργοπορήσει στο μάθημα των Αγγλικών. Μιλάμε για ανθρωπιά; Ή μήπως για γαϊδουριά; Δεν θα έχανε δα και ολόκληρη περιουσία ο συγκεκριμένος κύριος.

Επιστολή απο μία αναγνώστρια.

Στα πλαίσια διερεύνησης του ρεπορτάζ επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο του αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας για την επιβεβαίωση για την διάψευση της καταγγελίας.

Ο πρόεδρος του αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας μας ενημέρωσε πως η συγκεκριμένη μαθήτρια λέει ψέματα στη συγκεκριμένη καταγγελία και ότι κατέβηκε με τη θέλησή της όταν οδηγός του αστικού ΚΤΕΛ της είπε ότι εφόσον δεν έχει το πάσο μαζί της θα πρέπει να κόψει ολοκλήρο εισητήριο.

Μάλιστα ο πρόεδρος του αστικού ΚΤΕΛ προέτρεψε όλους να πούμε μπράβο στον οδηγό που έκανε καλά τη δουλειά του καθώς όπως λέει τα αστικά ΚΤΕΛ είναι ιδιωτικής χρήσεως και θα πρέπει όλοι να πληρώνουν το αντίτιμο και να κάνω σωστά τη δουλειά τους οι οδηγοι και οι ελεγκτές.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Προηγούμενο άρθροΑστυνομικοί και αγρότες μαζί στο μπλόκο του Νέστου
Επόμενο άρθροΕρώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης για τα πρόστιμα του δήμου Καβάλας στα καταςτήματα για κατάληψη κοινόχρηστων χώρων