ds981-604x402

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Δευτέρα το βράδυ εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η πρόταση του Δήμου Καβάλας για τις γνωστές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην είσοδο οχημάτων στην πόλη, λόγω της κατάρρευσης της γέφυρας μπροστά από το παλιό νοσοκομείο.

Διαφώνησαν μεταξύ άλλων δύο σύμβουλοι της πλειοψηφίας, οι Μαυρίδης και Ξανθόπουλος.

Αντιγράφουμε από το πρακτικό της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου:

Ο κ. Μουριάδης ως εκπρόσωπος της παράταξής του δήλωσε, «είναι ένα θέμα το οποίο πρέπει να λυθεί γρήγορα γιατί επιβαρύνεται η ζωή και των κατοίκων της περιοχής αλλά και όλων μας. Πρέπει να δούμε επίσης να δούμε και το θέμα τοποθέτησης φαναριών, είμαστε σύμφωνοι για τα προσωρινά μέτρα».

Ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε, «είναι ένα θέμα το οποίο δημιουργήσατε εσείς και εσείς πρέπει να βρείτε τη λύση, παρών».

Ο κ. Παππάς Ε., ως επικεφαλής και εκπρόσωπος της παράταξής του δήλωσε, «τη λύση της οδού Βάσσου δεν τη δέχομαι, είμαι σίγουρος ότι θα συμβεί ατύχημα, πρέπει να φέρετε μία μελέτη τροποποιημένη και με το ενδεχόμενο τοποθέτησης φαναριών, επίσης έως τότε ο χώρος να αστυνομεύεται συνεχώς, θα συμφωνήσω ως προς το προσωρινό».

Ο κ. Βέρρος ως επικεφαλής και εκπρόσωπος της παράταξής του δήλωσε, «έχει δίκιο όποιος λέει ότι πρέπει να γίνουν εργασίες στη γέφυρα, έχουμε καταθέσει την άποψή μας με την τοποθέτηση σηματοδοτών. Είναι ανάγκη να υπάρξουν προειδοποιητικά φανάρια, ναι στα προσωρινά μέτρα». Ο κ. Ξανθόπουλος δήλωσε, «είμαι αρνητικός και για την οδό Βάσσου και για την Κολοκοτρώνη, είμαι αρνητικός».

Ο κ. Μαυρίδης λαμβάνοντας το λόγο είπε, «η οδός Βάσσου είναι δύσκολη πραγματικά, με κατάλληλη σήμανση μπορεί να βρεθεί λύση και από το Νοσοκομείο».

proininews.gr

Προηγούμενο άρθροΜη ανησυχητικές χαρακτήρισε τις βροχοπτώσεις ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας Σταύρος Κυβράκης
Επόμενο άρθροΑνησυχίες της ΔΕΥΑΚ για το έργο ύδρευσης των Φιλίππων