Σχολεία της Καβάλας και πιο συγκεκριμένα στο 3ο Λύκειο 4ο ΕΠΑΛ βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (18/5) ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας μαζί με τον προϊστάμενος της β’ βάθμιας εκπαίδευσης και τον διευθυντή δια βίου μάθησης.

Οι μαθητές της Α και Β Λυκείου, όπως αυτοί των γυμνασίων επέστρεψαν στις αίθουσες. “Τα δύσκολα δεν έχουν περάσει. Το ζήτημα είναι να παραμείνουν ασφαλείς τα παιδιά. Δείχνουν ωριμότητα και υπευθυνότητα”, δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδης στο ραδιόφωνο του Lobby 101.8 το πρωί της Δευτέρας. “Κρατούσαν αποστάσεις, υπήρχαν αντισηπτικά και λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα ατομικής υγιεινής”.

Επίσης έγινε ενημέρωση από τους διευθυντές των σχολείων για την προσέλευση των μαθητών. Ολοκληρωμένη εικόνα θα έχουμε στα τέλη της εβδομάδας.

Στην Γ λυκείου η προσέλευση στις αρχές της περασμένη εβδομάδας έφτασε το 70% ενώ στα τέλη δεν ξεπέρασε το 40%. Η δυνατότητα αυτή παρέχεται με σχετικό νόμο.

Οι μαθητές μετακινήθηκαν με λεωφορεία του αστικού και υπεραστικού ΚΤΕΛ, καθώς από σήμερα ενισχύθηκαν τα δρομολόγια. 

Επίσης ο κ. Αντωνιάδης έκανε λόγο και για τις συναντήσεις που είχε με παραγωγικούς φορείς ώστε να υπάρχει ενημέρωση για τις εξαγωγές και να πέσουν στο τραπέζι προτάσεις.

Ακούστε όσα δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας από το 17.45

Προηγούμενο άρθροΛιμεναρχείο Καβάλας | Παρατείνονται οι απαγορεύσεις για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας
Επόμενο άρθροΗ ΑΜΘ στις 3 πρώτες περιφέρειες με 89 εκατ. ευρώ πόρους για την υγεία