Καλεσμένος στην εκπομπή 3ο ημίχρονο στο Lobby fm 101,8 με τον Αποστόλη Μπαμπατζίκο ήταν σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965 Πέτρος Πετρόπουλος.

Ο Κυριος Πετρόπουλος μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του ΑΟΚ. Τόνισε πως “ο σύλλογος αντιμετωπίζει με ψυχραιμία και σοβαρότητα την κρίση που υπάρχει και για αυτό δεν υπήρξαν κρούσματα και άλλα προβλήματα με τον κορωνοϊό στην ομάδα“. Μέσω τηλεδιασκεψεων υπήρξε ενημέρωση στους παίκτες της ομάδας για τη σωστή ατομική προπόνηση τους και διατήρηση της φυσικής τους κατάστασης. Οι πληγές για την ΠΑΕ είναι αρκετές ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία για το μέλλον.

Την ίδια ώρα στο στρατόπεδο των “Αργοναυτών” επικρατεί προβληματισμός για το μέλλον των πρωταθλημάτων στην Ελλάδα, με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΑΟΚ, να θεωρεί ότι η κυβέρνηση, οι αρμόδιοι φορείς και η διοργανώτρια αρχή θα αντιμετωπίσουν σωστά όλα τα θέματα που έχουν προκύψει.

Προσωπική άποψη του Πέτρου Πετρόπουλου είναι οτι το πρωτάθλημα δεν θα συνεχιστεί και το πιο πιθανό σενάριο είναι να γίνει η αναδιάρθρωση που πρότεινε ο ΑΟΚ μαζί με άλλες 11 ομάδες της Football League και θα έχουμε συγχώνευση της Super league 2 με τη FL.

Για τα σενάρια εμπλοκής του Λευτέρη Πανταζη με την ομάδα της Καβάλας ο κ. Πετρόπουλος τόνισε οτι “δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση ούτε καμία επικοινωνία από τον κ. Πανταζή” και ούτε από κάποιο άλλο πρόσωπο και οτι έχει ακουστεί τις τελευταίες ημέρες είναι “λόγια του αέρα“.

Προηγούμενο άρθροΟ επικήδειος λόγος για τον Δαυίδ Συμεωνίδη από τον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας
Επόμενο άρθροΘάσος | Σταδιακή αποκλιμάκωση περιοριστικών μέτρων στη λειτουργία του Κέντρου Υγείας και των περιφερειακών ιατρείων (Π.Ι.)