Ημέρες εορτών και η κίνηση στην πόλη της Καβάλας αυξήθηκε αρκετά. Ο κ. Ιωαννίδης Χρήστος, πρόεδρος του σωματείου ιδιοκτητών ταξί Καβάλας σημείωσε ότι επιτέλους τα πράγματα έγιναν λίγο καλύτερα.

Ο κ. Ιωαννίδης υπογράμμισε ότι “Υπάρχει κίνηση, ο κόσμος πήγε στην αγορά αλλά σίγουρα η κίνηση είναι πιο υποτονική σε σχέση με άλλες χρονιές. Ο κόσμος είναι λίγο μαζεμένος και αυτό που βλέπουμε είναι κόσμο να κατεβαίνει με το αυτοκίνητο του απλά και να μην κάνει αγορές. Τα μαγαζιά βέβαια δεν έχουν κόσμο. Απλά ο κόσμος κινείται….. Και η εστίαση δεν πάει καλά. Όσο για την λαϊκή αγορά απλά έφερε πάρα πολύ κίνηση. Ένα άτομο, ένα αυτοκίνητο.

Εμείς συνεχίζουμε κανονικά το έργο μας. Τηρούμε όλοι τα μέτρα προστασίας κανονικά. Όταν κάποιος πελάτης δεν συμμορφώνεται στην χρήση της μάσκας υπάρχουν κυρώσεις από τον ίδιο τον οδηγό ενώ είναι άσχημο αλλά προσπαθούμε για να προστατευθούμε όλοι μας.

Εμείς αναγκαζόμαστε να κάνουμε παρατήρηση αλλά δεν έχουμε άλλο περιθώριο. Εμείς απλά θέλουμε υγεία και μακάρι να βγούμε όλοι υγιέστατοι από την λαίλαπα της πανδημίας. Ψυχραιμία και όλα να πάνε καλά”.

Προηγούμενο άρθροΑλλαγές θα γίνουν στα Προεδρεία του Δημοτικού Συμβουλίου όπως σημείωσε ο δήμαρχος Θ. Μουριάδης
Επόμενο άρθροΑλλαγή σελίδας για την Egnatia Aviation με την επένδυση στο Αεροδρόμιο Αμυγδαλεώνα