Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με το πόσιμο νερό του Θεολόγου Θάσου. Υπήρξε ένα δημοσίευμα που έκανε λόγο για το αντίθετο με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΘ κ. Κωνσταντίνο Μανίτσα πρόκειται για κακόβουλο δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «ήταν μία κακόβουλη πράξη, άνευ αντικειμένου. Μετά από εξονυχιστικό έλεγχο που έγινε στην υδροδότηση του Θεολόγου από τη βασική πηγή, της Αγίας Βασιλικής, παίρνοντας νερό από τρία σημεία μέσα από τον οικισμό, κάναμε χημικές αναλύσεις και δεν προέκυψε κανένα πρόβλημα. Όλα είναι ανεβασμένα στην ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΘ και ο κάθε πολίτης μπορεί να μπει και να ενημερωθεί. Την Παρασκευή το απόγευμα μας ήρθαν τα αποτελέσματα και τη Δευτέρα τα ανεβάσαμε προς ενημέρωση του κάθε ενδιαφερόμενου»

ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΕ 37 ΣΗΜΕΙΑ

Πρόσθεσε ότι «οι έλεγχοι είναι τακτικοί, γίνονται κάθε 25 μέρες. Είμαστε συμβεβλημένοι με τα αναλυτικά εργαστήρια των Αθηνών και παρ’ όλο που για κάποιες εξετάσεις μας λένε ότι μπορούν να γίνονται ανά δύο μήνες, εμείς τις κάνουμε κάθε μήνα. Παίρνουμε νερό για ανάλυση από 37 σημεία σε όλο το νησί. Είναι τόσο εξονυχιστικός ο έλεγχος που δεν μπορεί να γίνει τίποτα καλύτερο.

Για το αν θα κινηθούμε νομικά, θα εξαρτηθεί από τον νομικό της ΔΕΥΑΘ. Δεν νομίζω να κάνουμε κάτι τέτοιο. Αν η ΔΕΥΑΘ σε κάθε κακόβουλη πράξη στρέφεται δικαστικά απέναντι στον οποιονδήποτε, τότε δεν πρέπει να κάνουμε άλλη δουλειά και να ασχολούμαστε μόνο με τέτοια πράγματα. Με το διαδίκτυο όλοι έχουν μια πένα στο χέρι και μπορούν να αναρτήσουν ό,τι θέλουν. Εμείς θα δίνουμε τις απαιτούμενες απαντήσεις, τεκμηριωμένες και στοιχειοθετημένες. Παραπέρα δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με τέτοια κακόβουλα δημοσιεύματα».

Προηγούμενο άρθροΝίκος Ξανθόπουλος: Πόσο πιο σύγχρονος έγινε ο Δήμος Καβάλας;
Επόμενο άρθροΣπουδαία διοργάνωση χαρακτηρίζει το Air Show ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας Σωτήρης Παπαδόπουλος