Στις 19-4-2022 η Πρόεδρος του Κ.Κ.Π ΑΜΘ(ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ) κ. Αναστασία Τζαμπαζλή μαζί με ωφελούμενους της Δομής χρόνιων παθήσεων Ελευθερούπολης επισκέφτηκαν το Νομαρχιακό σύλλογο ΑμεΑ ν. Καβάλας με σκοπό τη διάθεση ενός σημαντικού χρηματικού ποσού από το BAZAAR που πραγματοποίησε η Δομή χρόνιων παθήσεων Ελευθερούπολης.

Η χειρονομία τους αυτή έγινε στο πλαίσιο της υποστήριξης ενός συνανθρώπου μας για την αντικατάσταση του τεχνητού μέλους κάτω άκρου λόγω του ακρωτηριασμού που έχει υποστεί.
Η κ. Αναστασία Τζαμπαζλή και το Δ.Σ του ΚΚΠ ΑΜΘ ανταποκρίθηκαν άμεσα στο προσκλητήριο του συλλόγου μας για τη δράση που έχουμε αναλάβει και στέκονται αλληλέγγυοι στο πρόβλημα του μέλους του συλλόγου μας πάντα με ευαισθησία και κατανόηση λόγω της ενασχόλησης με τη λειτουργία δομών που παρέχουν υπηρεσίες στις πιο ευάλωτες ομάδες πληθυσμού όπως είναι τα άτομα με αναπηρία και τα άτομα με ανύπαρκτο η προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον.

Ευχαριστούμε τη Πρόεδρο κ. Αναστασία Τζαμπαζλή και το ΔΣ του ΚΚΠ ΑΜΘ όπως επίσης τον Διευθυντή του Παραρτήματος χρόνιων παθήσεων Καβάλας στην Ελευθερούπολη κ .Σταύρο Γιαννουλίδη , το διοικητικό κι επιστημονικό προσωπικό , καθώς επίσης κι όλους τους ωφελουμένους της Δομής.

Προηγούμενο άρθροΤο Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας ευχαριστεί τη Λένα Γαρυφάλλου
Επόμενο άρθροΔιανομή τροφίμων σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες της Καβάλας