Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου & 5ου Νηπιαγωγείου Καβάλας είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να παραδώσει στο σχολείο μας ένα καινούριο δάπεδο στο γήπεδο καλαθοσφαίρισης.

Μετά από ένα και πλέον χρόνο και από πολλές δυσκολίες τεχνικής και οικονομικής φύσεως και με αφορμή το τελείωμα των εργασιών στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου & 5ου Νηπιαγωγείου Καβάλας, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτού του στόχου, που αρχικά φάνταζε απραγματοποίητος.
Ευχαριστούμε

Tην Ενιαία Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας και τον πρώην πρόεδρο αυτής κ. Κελίδη Κυριάκο για την οικονομική ενίσχυση των 800€ για την αγορά μέρους των υλικών.
Τον κ. Σταυρίδη Κυριάκο Αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καβάλας για τον καθαρισμό της αυλής μετά το πέρας των εργασιών.
Τον κ. Τσαγκαλίδη Ηλία Προϊστάμενο Τμήματος Συντήρησης οδών, κτιρίων & κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Καβάλας για την πέδηση των μπασκετών, την αντικατάσταση των ταμπλό και την πολύτιμη βοήθειά του και την άμεση ανταπόκρισή του σε ό,τι ζητήσαμε.
Τον κ. Κοπαλίδη Λεωνίδα και την εταιρεία Hireshops για την βοήθεια του κατά την διαδικασία λείανσης του γηπέδου.

Τον κ. Αμανετίδη Παύλο (πατέρα του σχολείου) για τη διάνοιξη των θεμελίων των μπασκετών.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον πολιτικό μηχανικό κ. Παπουτσή Αναγνώστη και την εταιρεία Στήριξη Ο.Ε. για την τεχνική υποστήριξη και την προσωπική του εργασία. Χωρίς τη βοήθεια του, σε συνεργασία με τον προέδρο του συλλόγου κ. Αμοιρίδη Πέτρο, το έργο αυτό δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τους γονείς και τα παιδιά του σχολείου μας που είχαν τη διάθεση να αφιερώσουν τον προσωπικό τους χρόνο κατά την διαδικασία διαγράμμισης και βαψίματος του γηπέδου κατά το τελευταίο στάδιο.
Ταυτόχρονα καλούμε όλους να συνδράμουν στο επόμενο έργο που θα υλοποιήσει ο σύλλογος μας.

Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε ακόμη περισσότερα καθώς ο εθελοντισμός είναι η δύναμη της κοινωνίας.
Εκ της διοικήσεως

Προηγούμενο άρθροΤελετή βράβευσης των δέκα πρώτων αριστούχων μαθητών του Δήμου Καβάλας που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
Επόμενο άρθροΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Αγώνας Αγάπης για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Καβάλας