Το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας διαμαρτύρεται για την παράνομη στάθμευση στην οδό Σαππαίων. Ο πρόεδρός του κ. Γιάννης Χαλεπιάδης έκανε λόγο για συνεχές μποτιλιάρισμα στην οδό με αποτέλεσμα να καθυστερούν τα δρομολόγιά τους.

Συγκεκριμένα είπε ότι «είναι ένα θέμα που μας απασχολεί εδώ και δύο βδομάδες. Από την πλευρά της Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, όλη η κίνηση των αυτοκινήτων περνάει από τη Σαππαίων και τη Γαλλικής Δημοκρατίας για να μπουν στην πόλη. Αντιμετωπίζουμε μεγάλο πρόβλημα από τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και δημιουργείται στένωση της οδού και μεγάλο μποτιλιάρισμα από τη διασταύρωση που είναι τα βενζινάδικα μέχρι τον Τίμιο Σταυρό. Αναγκαστικά πηγαίνουμε σημειωτών. Σ’ αυτό το κομμάτι που δεν είναι πάνω από 600 μέτρα κάνουμε έως και 20 λεπτά να το διανύσουμε, είτε το πρωί, είτε το μεσημέρι, κατά την ώρα αποχώρησης των μαθητών από τα σχολεία στον Τίμιο Σταυρό. Μετακινούνται και πολλοί γονείς και λεωφορεία, οπότε δημιουργείται μποτιλιάρισμα. Ο Τίμιος Σταυρός είναι ένα αρκετά μεγάλο εμπορικό σημείο το οποίο έχει το πρωί και παραδόσεις προϊόντων από φορτηγά με συνέπεια να κλείνει η Σαππαίων και να υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις. Δεν έχουν μπει προειδοποιητικές πινακίδες για μη στάθμευση των οχημάτων με αποτέλεσμα να υπάρχουν εκεί αυτοκίνητα και να δημιουργείται το μποτιλιάρισμα.

Δεν έχουμε ενημερώσει την Τροχαία, έχουμε σκοπό να το κάνουμε. Μίλησα με τον πρόεδρο των ΤΑΞΙ έχουν κι αυτοί τα ίδια προβλήματα. Πιστεύω ότι θα πάμε μαζί και οι δύο κλάδοι για να κάνουμε αυτήν τη συνάντηση».

ΕΠΙΒΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Για την επιβατική κίνηση αυτό το διάστημα είπε ότι «δεν έχει βελτιωθεί τίποτα. Τα πράγματα είναι πολύ δυσοίωνα, ο κόσμος φοβάται να μπει στα λεωφορεία. Μετακινούμε δύο κατηγορίες επιβατών, τους μαθητές και τους ηλικιωμένους που δεν έχουν αυτοκίνητα. Οι ηλικιωμένοι έχουν εξαφανιστεί και κατεβαίνουν μόνο για τις συντάξεις ή για να πάνε σε φαρμακείο. Με τους μαθητές έχουμε την καθιερωμένη κίνηση το πρωί και το μεσημέρι. Από ‘κει και ύστερα η πόλη νεκρώνει. Το απόγευμα και να είχαμε διακοπή κυκλοφορίας των δρομολογίων δεν θα το έπαιρνε χαμπάρι σχεδόν κανένας. Κίνηση υπάρχει μόνο στις γραμμές του Αγίου Λουκά και της Κηπούπολης που εξυπηρετούν τα παιδιά για το Πανεπιστήμιο».

Προηγούμενο άρθροΚεντρική συμφωνία με ΚΙΝ.ΑΛ. θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές- Tι θέλει να αποφύγει και γιατί αναζητά λαμπερό πρόσωπο για την Αθήνα
Επόμενο άρθροΕπαναλειτουργούν το Μάρτιο τα 6 ΚΑΠΗ του Δήμου Καβάλας