Ο καβαλιώτης Χρήστος Αλσανίδης, όπως ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, διαθέτει το σπίτι του στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου που δεν θέλει να έρθει σε επαφή με τους οικείους του.

Ο Χρήστος Ασλανίδης, με την κίνηση αυτή «μιμήθηκε» από τον 45χρονο Θεσσαλονικιό επιχειρηματία Ανέστη Πανταζή, ο οποίος αποφάσισε πριν από λίγες ημέρες να κάνει γνωστό πως παραχωρεί το διαμέρισμά που διαθέτει στην ανατολική Θεσσαλονίκη για βραχυχρόνια μίσθωση σε επαγγελματίες υγείας που εργάζονται στα νοσοκομεία και στο σπίτι τους διαθέτουν άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο makthes.gr ο κ. Πανταζής το διαμέρισμα βρίσκεται στην περιοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο Ντεπό. Ήδη έχουν επικοινωνήσει μαζί του δυο νοσηλεύτριες που εργάζονται σε νοσοκομεία της πόλης, μεταξύ αυτών και στο ΑΧΕΠΑ, το νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό στην Θεσσαλονίκη. «Παραχωρώ το διαμέρισμα ώστε να μπορούν να φιλοξενηθούν σε αυτό άτομα που δίνουν την μάχη με τον κορωνοϊό στα νοσοκομεία μας και φοβούνται μην μεταδώσουν τον ιό σε μέλη της οικογενείας τους στο σπίτι» λέει ο κ. Πανταζής.

Προηγούμενο άρθροΝέο μήνυμα στα κινητά για τον κοροναϊό απο το 112: Οι στιγμές είναι κρίσιμες – Μείνετε σπίτι
Επόμενο άρθροΈνα το επιβεβαιωμένο κρούσμα Κορονοϊού στην Αλεξανδρούπολη