Η νέα γυναικοκτονία, αυτή τη φορά στην Καβάλα προκαλεί οργή και σοκ στο πανελλήνιο. Θύμα η 43χρονη Αΐντα, την οποία στραγγάλισε ο 55χρονος σύζυγός της μέσα στο φαρμακείο της.

Η υπάλληλος του φαρμακείου της 43χρονης, Βάσω Αφεντούλη, μίλησε στο MEGA για τη σχέση του ζευγαριού, αλλά και για την ημέρα που έγινε η δολοφονία.

«Συνεργαζόμασταν τα τελευταία 3 χρόνια με την 43χρονη. Όταν ερχόταν στο φαρμακείο ο Σπύρος, δεν συνέβαινε κάτι. To θέμα ξεκίνησε, πιστεύω όταν του είπε ότι θέλει να χωρίσουν» τόνισε η κα Αφεντούλη και πρόσθεσε:

«Η ίδια μου είχε πει το προηγούμενο Σάββατο ότι δεν είναι καλά, ότι ήθελε να χωρίσει. Θεωρώ ότι υπήρχε κτητικότητα, ζήλια. Μάλιστα της είχα πει κανένα πρόβλημα εάν χωρίσεις απλά να υπάρχει συνεννόηση με τα παιδιά. Δεν μου έδειξε ότι φοβόταν».

«Το Σάββατο έγινε η κουβέντα με την εκλιπούσα, την Πέμπτη με κάλεσε πολύ ευδιάθετη το μεσημέρι, μιλήσαμε για κάποια θέματα της δουλειάς μας και κλείσαμε το τηλέφωνο. Στις 18.00 ώρα με πήρε ο άντρας της και μου ζήτησε, την ίδια μέρα, τα δεύτερα κλειδιά του φαρμακείου. Έκτοτε πήγε έκλεισε τα στόρια και δεν ξανάνοιξε», δήλωσε σχετικά με την ημέρα της δολοφονίας.

Η κα Αφεντούλη υποστήριξε ότι «στο τηλέφωνο που με κάλεσε ο 55χρονος, ήταν αναστατωμένος αλλά ήταν πάντα έτσι. Μου έστειλε ένα μήνυμα από το κινητό της ότι “είμαστε καλά μην ανησυχείς” για να μην κινητοποιηθώ, για να μου ρίξει στάχτη στα μάτια. Όταν κάλεσε ο πατέρας της κοπέλας στο απέναντι μαγαζί ότι δεν έβρισκε την κόρη του, τότε πήραμε την αστυνομία», συμπλήρωσε.

«Θα προτιμούσα να την αφήσει ήσυχη και να αυτοκτονήσει αυτός εάν ήθελε πρώτα. Υπάρχει ατιμωρησία και γίνονται όλα αυτά», κατέληξε η κα Αφεντούλη.

Πηγή:www.enikos.gr

Προηγούμενο άρθροΣυνέδριο ΝΔ- Νίκος Παναγιωτόπουλος: “Οι σύμμαχοί μας, μας σέβονται, οι αντίπαλοί μας, μας υπολογίζουν”
Επόμενο άρθροΑπονομή κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα Παίδων της Αγίας Βαρβάρας, από τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη