Εξιτήριο έχουν λάβει η 55χρονη και η 34χρονη, δηλαδή τα δύο από τα τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στο νομό Καβάλας. Οι δύο γυναίκες χρειάστηκε να νοσηλευτούν για αρκετές ημέρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, ωστόσο ξεπέρασαν τον κίνδυνο, έλαβαν εξιτήριο, είναι ξανά μαζί και μέσω ενός φωτογραφικού στιγμιότυπου όπου σχηματίζουν με τα χέρια τους το σήμα της νίκης, στέλνουν το δικό τους μήνυμα στην μάχη κατά του κορωνοϊού.

Σε ανάρτηση του ο Καβαλιώτης παθολόγος γιατρός, Μιχάλης Σωτηρόπουλος σχολίασε:

“Η κάθε νίκη απέναντι στον ιό είναι μια νίκη όλων μας! Οι δυο Καβαλιώτισσες αντιμετώπισαν με αξιοπρέπεια και γενναιότητα τον Covid-19. Μετά από βδομάδες ολόκληρες πυρετού, ταλαιπωρίας, μοναξιάς στην απομόνωση της Αλεξανδρούπολης σήμερα είναι σπίτι τους και μας χαμογελάνε! Όλη η οικογένεια μαζί μετά από τόσες μέρες (σχεδόν όλη, ο γιος είναι στο εξωτερικό)! Μπορούμε να νικήσουμε και θα χαμογελάμε όλοι μαζί! Υπομονή! Θα νικήσουμε όπως νίκησαν οι δυο δυνατές αυτές γυναίκες! Υ.Γ θα πρέπει να συμπληρώσω και δυο λόγια για τον πατέρα ο οποίος με συμπτώματα Covid-19 πήγε την κόρη του στο νοσοκομείο αναφοράς στην Αλεξανδρούπολη για να επισπεύσει διαδικασίες και να μην επιβαρύνει το ΕΚΑΒ Καβάλας και επέστρεψε σπίτι για να μείνει εκεί και να αναρρώσει μόνος του”.

Υπενθυμίζεται ότι συνολικά ήταν τρία τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στο νομό Καβάλας. Εκτός από τις δύο γυναίκες, ο 60χρονος το αντιμετώπισε σε κατ’ οίκον περιορισμό, και είναι υγεία του, είναι σε καλή κατάσταση.

 

Προηγούμενο άρθροΟ Κ. Αντωνιάδης διαθέτει το μισό της αντιμισθίας του στην Αστυνομία Καβάλας
Επόμενο άρθροΟι Metallica δώρισαν 350.000 για την αντιμετώπιση του ιού – ΦΩΤΟ