Επτά δείγματα ύποπτα στον κωρονοϊό έχουν ληφθεί από χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Έξι αποτελέσματα έφτασαν χθες (1/4) από το ΑΧΕΠΑ και ήταν όλα αρνητικά. Σήμερα, ίσως και αύριο, αναμένονται και άλλα αποτελέσματα. Ο λόγος που καθυστερούν είναι διότι στα εργαστήρια της Θεσσαλονίκης δίνουν βαρύτητα στις περιοχές που είναι σε καραντίνα, όπως η Ξάνθη και η Καστοριά.

Απο τα επτά ύποπτα κρούσματα που έφτασαν χθες στο νοσοκομείο Καβάλας, τα πέντε νοσηλεύονται στον ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο του νοσοκομείου διότι έχουν “βαρύτερη” συμπτωματολογία σε σχέση με τους άλλους δύο συμπολίτες μας που επέστρεψαν στον σπίτι τους και καλούνται να ακολουθήσουν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, τουλάχιστον μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα.

Συνολικά το νοσοκομείο Καβάλας έχει λάβει δείγματα από 140 περίπου άτομα. Τρία ήταν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Η 55χρονη έλαβε εξιτήριο της προηγούμενες ημέρες από το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ο 60χρονος σύζυγός της βρίσκεται σχεδόν εξαρχής σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ εξιτήριο έλαβε και η 34χρονη.

 

Προηγούμενο άρθροΧρ. Ποτόλιας | “Απαιτούμε να επαναλειτουργήσουν τα αγροτικά ιατρεία και οι επισκέψεις αγροτικών γιατρών στα χωριά
Επόμενο άρθροΔιασωληνώθηκε στρατιωτικός από την Ξάνθη – Διακομίστηκε εσπευσμένα στην Αλεξανδρούπολη