Ικανοποίηση επικρατεί στους βενζινοπώλες της Καβάλας καθώς η καταναλωτική κίνηση κρίνεται ενθαρρυντική. Ο πρόεδρος των Βενζινοπωλών κ. Φώτης Πούλος εξέφρασε την αισιοδοξία του για τον Αύγουστο.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «νομίζω ότι τα πράγματα είναι αρκετά αισιόδοξα, σε σχέση με την πανδημία που υπάρχει. Έχουμε φτάσει σε ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό στην κάλυψη του 2019. Ελπίζουμε ότι αυτή η ηρεμία και η προσέλευση του κόσμου στην περιοχή μας να συνεχιστεί για να μπορέσουμε να έχουμε σωστές καταναλώσεις όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες και προβληματισμοί απ’ όλους μας, ας ελπίσουμε να μην δούμε ξανά κάποιο κλείσιμο και κάποιο πισωγύρισμα στις δουλειές και την κοινωνία.

Όλο το πρώτο εξάμηνο δεν ήταν καθόλου καλό για μας με όλα αυτά που είχαν συμβεί, με κλειστή την αγορά και περιορισμένη την κίνηση. Η νότα αισιοδοξίας αφορά τον προηγούμενο μήνα. Ελπίζουμε και ο Αύγουστος να είναι εξίσου καλός μήπως και διορθωθεί λίγο η κατάσταση, να διορθωθούν λίγο τα νούμερα για να υπάρχει μία νότα αισιοδοξίας για τα πρατήρια υγρών καυσίμων».

ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

Για το αν υπάρχει κατανάλωση από τους ξένους τουρίστες είπε ότι «έρχονται στα πρατήρια αλλά όχι αυτό που αναμέναμε και όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Περισσότερο έρχονται οι Έλληνες τουρίστες. Νομίζω ότι δεν κυκλοφορούν πολύ οι ξένοι όπως τα προηγούμενα χρόνια. Αυτήν τη στιγμή νομίζω ότι δεν έχει γεμίσει η Θάσος ώστε να είναι και περισσότερος κόσμος στην Καβάλα. Τουλάχιστον τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα από πέρυσι και είμαστε λίγο πιο κάτω από το 2019. Μιλάω βέβαια για τον Ιούλιο και φιλοδοξούμε να είναι εξίσου καλός κι ο Αύγουστος. Νωρίτερα, η κατάσταση ήταν πολύ άσχημη με τις καταναλώσεις να μειώνονται ως και 50%».

Προηγούμενο άρθροΑνησυχία στο Νοσοκομείο Καβάλας για την αύξηση των κρουσμάτων
Επόμενο άρθροΕνημέρωση απο το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παγγαίου