Ικανοποιητική είναι η επιβατική κίνηση στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας. Ο πρόεδρος του κ. Κώστας Πανταζής σημείωσε πως λόγω του καλοκαιριού η κίνηση είναι αυξημένη.

Συγκεκριμένα είπε ότι «έχουμε μια αυξημένη κίνηση από τις αρχές Ιουλίου. Ο Αύγουστος συνεχίζει λίγο καλύτερα. Δεν έχουμε φτάσει εμείς στα επίπεδα του 2019 αλλά είναι ικανοποιητική η κίνηση για τα δεδομένα που συνηθίσαμε πριν 3 χρόνια.

Οι γραμμές Θεσσαλονίκης και Αθήνας είναι αυτές που δίνουν ζωή στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ. Φέρνουν τα μεγάλα εισιτήρια και δίνουν πνοή σε μας. Επίσης καλά πάνε οι δημοφιλείς κοντινοί προορισμοί που είναι οι θάλασσες όπως οι Αμμόλοφοι.

Προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες, με πρώτη το πετρέλαιο που είναι υψηλή η τιμή του. Παρ’ όλα αυτά δεν έχουμε αυξήσει τις τιμές. Ο κόσμος πάντως δεν το έχει εκμεταλλευτεί αυτό, η αγαπημένη συνήθειά του παραμένει το ΙΧ, παρά τις δυσκολίες σε παρκάρισμα και καύσιμα.

Θέλει υπομονή κι επιμονή. Μέρα με τη μέρα πείθουμε κόσμο να χρησιμοποιήσει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ αλλά είναι κάτι που θέλει δουλειά για να αλλάξει η νοοτροπία. Όλα τα υλικά, τα καύσιμα και λοιπόν έχουν υπερδιπλασιαστεί. Το ελαστικό, πχ, από 300 πήγε στα 700 ευρώ. Δυο φορές και κάτι πάνω. Όμως κρατάμε τα θετικά».

Προηγούμενο άρθροΟλοκληρώθηκε η διαγράμμιση στις οδούς Τενέδου και Σαππαίων και στο δρόμο της ΜΟΜΑ
Επόμενο άρθροΓρηγόρης Δημητριάδης: Παραιτήθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού