Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στο ΚΙΝΑΛ και στην Καβάλα για την ανάδειξη νέου προέδρου με τους κ. Ανδρουλάκη και Παπανδρέου να προκρίνονται στον 2ο και τελικό γύρο των εκλογών. Ο Αναπληρωτής Γραμματέας της ΝΕ ΚΙΝΑΝ Καβάλας κ. Παναγιώτης Μαμτσαδέλης σημείωσε ότι η ανταπόκριση των ψηφοφόρων ήταν εντυπωσιακή.

Αρχικά ανέφερε ότι “Πράγματι είχαμε μια πολύ μεγάλη συμμετοχή και αυτό μας αφήνει και περισσότερο ικανοποιημένους και χαρούμενους και μας δίδει ένα σήμα ότι πρέπει να συνεχίσουμε και να κάνουμε πράξη την συνέχιση στον ίδιο δρόμο που έχουμε χαράξει όλα αυτά τα χρόνια!

Πρέπει να δείξουμε το δρόμο της σοβαρότητας, της μετριοπάθειας και της λογικής, κάτι άλλωστε που κάναμε τόσα χρόνια…. Ο κόσμος έδωσε ένα μήνυμα, όχι μόνο στο δικό μας πολιτικό χώρο αλλά και σε όλους τους χώρους, ότι δεν εκφράζεται πλέον, όπως τουλάχιστον εκφραζόταν στο παρελθόν από τα άλλα δύο κόμματα και έτσι αναζητά μια άλλη λύση.

Θεωρώ πως δεν ήταν μόνο ένα μήνυμα σε εμάς και στα άλλα κόμματα. Ήταν και μια επιβράβευση έστω και μετά θάνατον, έστω και εκ των υστέρων του έργου της Φώτης Γεννηματά. Πολλές φορές, τίποτε από όσα συζητάμε τώρα, δεν θα υπήρχε, αν η ίδια δεν είχε θέση ως πρωταγωνιστής στην πολιτική ζωή και στον ρόλο της σε αυτό τον χώρο της πολιτικής, το ήθος και την αξιοπρέπεια.

Θεωρώ πώς όλη η δουλειά που κάναμε τα προηγούμενα χρόνια ως ΚΙΝΑΛ, με τις θέσεις και τις προτάσεις μας για κάθε θέμα, απέδωσε καρπούς. Και αυτό φάνηκε. Η δημοκρατική παράταξη μας, έχει πολύ μεγάλο μέλλον. Όπως και είχε φυσικά και πολύ μεγάλο παρελθόν. Άρα μόνο αισιόδοξοι και χαρούμενοι μπορούμε να είμαστε από το αποτέλεσμα της όλης διαδικασίας”.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ

Ο ίδιος εκτιμά ότι τα επιτελεία όλων των υποψηφίων αρχηγών κάνουν τον απολογισμό τους. “Θεωρώ πως στα μέσα της εβδομάδας, θα διαφανεί τι κλίμα θα δημιουργηθεί. Το σημαντικό είναι να πούμε ότι πρέπει ο κόσμος που ψήφισε την πρώτη Κυριακή να έρθει και πάλι στις κάλπες. Μάλιστα μπορούν να συμμετάσχουν μόνο όσοι ψήφισαν την πρώτη Κυριακή. Δεν μπορεί δηλαδή να έρθει και να ψηφίσει κάποιος τώρα για πρώτη φορά.

Δεν θα χρειασθεί βέβαια η καταβολή των τριών ευρώ και ο καθείς μπορεί να ψηφίσει όπου το επιθυμεί, παρά μάλιστα μπορεί να ψηφίσει και αλλού, εκτός από εκεί που ψήφισε την πρώτη φορά. Αυτή είναι η διευκόλυνση που μας έδωσε ο ηλεκτρονικός τρόπος ψηφοφορίας. Οπότε το σημαντικό είναι να δούμε την επόμενη ημέρα και το πως θα αυξήσουμε αυτή τη δυναμική. Είμαι πραγματικά αισιόδοξος να δούμε το ΚΙΝΑΛ να ανεβαίνει ακόμη περισσότερο το επόμενο διάστημα”.

Προηγούμενο άρθροΤο πόρισμα της Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης παρέδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη στον Πρόεδρο της Βουλής
Επόμενο άρθροΜεγάλες δυσκολίες στο Νοσοκομείο Καβάλας λόγω της έλλειψης νοσηλευτών