Σε υποχώρηση βρίσκονται τα περιστατικά κορωνοϊού στην Καβάλα. Σύμφωνα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας κ. Ντίνο Κλειτσιώτη φαίνεται ότι η κατάσταση ομαλοποιείται.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «οι ασθενείς που νοσηλεύονται στις κλινικές μας παρουσιάζουν πτωτική τάση και το πρωί της Δευτέρας είδαμε πως νοσηλεύονται 52 ασθενείς, ενώ θα έχουμε μειώσεις μετά τα εξιτήρια της ημέρας. Η κατάσταση ομαλοποιείται και πάει προς το καλύτερο και σ’ αυτό έχουν συμβάλλει και ο καλός καιρός και τα πολλά εμβόλια που έγιναν το τελευταίο διάστημα, αλλά και η προσοχή που δείχνει ο κόσμος.

Ο ιός είναι κοντά μας αλλά όσο προσέχουμε τα περιστατικά θα μειώνονται και όταν τα εμβόλια θα γίνονται συνεχώς θα έχουμε ανοσία για να έχουμε ένα καλό καλοκαίρι».

ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ

Πρόσθεσε ότι «όσο για τα εμβόλια της Johnson & Johnson είναι προγραμματισμένα και καθημερινά γίνονται 50 εμβολιασμοί από την περασμένη Δευτέρα και στο νοσοκομείο μας. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε την χαρά και την ικανοποίηση από τη μαζικότητα των εμβολιασμών. Καθημερινά φτάνουμε τους 450 εμβολιασμούς στο ΓΝΚ και φτάσαμε και τα 486. Τα νούμερα είναι ικανοποιητικά, ο κόσμος ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της κυβέρνησης. Μακάρι να συνεχιστεί στον ίδιο βαθμό η εμβολιαστική κίνηση, όπως την προηγούμενη εβδομάδα, και σύντομα να έχει εμβολιαστεί ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού».

Προηγούμενο άρθροΙδιαίτερης αξίας το έργο ανάπλασης της οδού Αβέρωφ όπως δηλώνει ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Παπαδόπουλος
Επόμενο άρθροLockdown: Σήμερα οι ανακοινώσεις για απαγόρευση μετακινήσεων και sms – Τι αλλάζει από Παρασκευή