Μέσα στο μήνα αναμένεται η προκήρυξη για τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για 3.000 μόνιμες θέσεις στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Όπως εξήγησε ο κ. Θεοδωρικάκος σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα NewsIt, όλοι έχουν δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση σε αυτό τον διαγωνισμό, ωστόσο, «η εμπειρία και η υπηρέτηση σε αυτό το πρόγραμμα για πολλά χρόνια, αποτελεί ένα πολύ ισχυρό μπόνους και το πιο πιθανό είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που ήδη εργάζονται, θα συνεχίσουν να εργάζονται καθώς θα εγκριθούν από το διαγωνισμό».

Κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου το απόγευμα της Δευτέρας (27/4) ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης τόνισε ότι “καμία από τις εργαζόμενες στο Βοήθεια στο Σπίτι, δεν θα μείνει άνεργη“. Το μεσημέρι της Δευτέρας οι εργαζόμενες με δελτίο Τύπου ζήτησαν τη στήριξη του δήμου (δες εδώ).

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο δήμαρχος Καβάλας, θα έχει συνάντηση με τις εργαζόμενες, ώστε να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις, “Δεν θα υπάρξει καμία έφεση από τον δήμο. Να κάνουν αιτήσεις. Δεν είμαι ανάλγητος”, είπε μεταξύ άλλων.

 

Προηγούμενο άρθροΣαλάτα με ζυμαρικά και τόνο σε 10 ‘ λεπτά
Επόμενο άρθροΣχολεία, Εκκλησίες, Μέσα Μεταφοράς: «Πυρετός» στο Μαξίμου για την επόμενη μέρα