Μερίδα δημοτών των Κρηνίδων διαμαρτύρεται για την Λαϊκή Κρηνίδων. Ο Αντιδήμαρχος κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε ότι η Λαϊκή δεν μπορεί να μεταφερθεί πάλι στο κέντρο.

Όπως ανέφερε “Είναι γεγονός ότι υπάρχουν κάποια αιτήματα και πρόκειται για ένα θέμα που ταλανίζει την κοινωνία μας από το 2013 και μετά οπότε και είχε μεταφερθεί προσωρινά βέβαια το παζάρι σε ένα σημείο το οποίο όντως είναι λίγο μακρύτερα από το κέντρο και την αγορά αλλά είναι ένας φαρδύς δρόμος που εξυπηρετεί όμως και τους παζαρτζίδες αλλά και τους πολίτες αφού έχει πολλές θέσεις στάθμευσης.

Το μειονέκτημα του χώρου αυτού όμως είναι ότι είναι μακριά από το κέντρο άρα η οικονομική δραστηριότητα της αγοράς δεν ενισχύεται από την παράλληλη λειτουργία του παζαριού και έτσι δεν είναι εφικτό να υπάρξει κίνηση εκείνη την ώρα στο κέντρο των Κρηνίδων. Δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει η μεταφορά του παζαριού στο σημείο που ήταν πριν αφού εκεί έχει γίνει μια ανάπλαση του κέντρου και ένα ωραίο έργο που αισθητικά έχει αναβαθμίσει την περιοχή βρίσκεται στο σημείο εκεί. Παρτέρια, δέντρα, φωτιστικά και άλλα τινά είναι στην περιοχή άρα είναι αδύνατο εκεί να πάει το παζάρι. Άρα υπάρχουν δύο εναλλακτικές”.

ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλος «δύο είναι πια οι εναλλακτικές, η οδός 28ης Οκτωβρίου προς το πρώην Δημαρχείο ή ο δρόμος η οδός Ερμού είναι οι δύο προτάσεις, Ο εμπορικός σύλλογος θέλει την πρώτη οδό ως νέα λύση, το τοπικό συμβούλιο τάχθηκε υπέρ άρα το επόμενο στάδιο είναι η πρόταση να έρθει στο Δ.Σ. και εκεί να παρθούν οι όποιες αποφάσεις.

Εμείς ως διοίκηση πρώτη φορά θα φέρουμε αυτό το θέμα στο σώμα, και κάθε περίπτωση όντως έχει τα αρνητικά και τα θετικά της. Τα θετικά είναι ότι είναι στο κέντρο του χωριού, θα βοηθήσει αλλά θα φέρει πολλά κυκλοφοριακά προβλήματα.

Θα θιχθούν επαγγελματίες που μοιραία δεν θα έχουν αυτό που θέλουν. Όλα αυτά πρέπει εμείς να τα λάβουμε υπόψιν και να πάρουμε απόφαση. Αυτό είναι όλο το συμβάν. Μιλάμε για ένα θέμα αληθινό σήριαλ. Μάλιστα θέλαμε το όλο θέμα να το φέρουμε σε λαϊκή συνέλευση και εκεί θα πάρουμε μια γνώμη ενώ μέσα στο Δ.Σ. ο καθείς ας αναλάβει τις ευθύνες του και ας κρίνει ποιο είναι το καλό” .

Προηγούμενο άρθροΈρχονται ανατιμήσεις σε 300 προϊόντα – Αυξήσεις έως 50% τον Μάιο και τον Ιούνιο σε βασικά αγαθά
Επόμενο άρθροΓιάννης Προμούσας: Θεωρώ ότι είναι η ορθότερη και η καλύτερη απόφαση που θα μπορούσαμε να πάρουμε και πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε σε λίγα χρόνια