Ο Διευθυντης του Κ.Υ Πρίνου Θωμάς Αγγελόπουλος μας ενημερώνει σχετικά με τον εμβολιασμό των εκπαιδευτικών ενόψει του ανοιγματος των σχολικών μονάδων με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

Σχετικά με την ανάγκη να υποβληθούν όλοι οι Εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας στη ΘΆΣΟ σε rapid tests για Covid-19 κατά την επάνοδο στα σχολεία έγιναν τα εξής:

  1. Ο Δήμος Θάσου εφοδίασε το Κ.Υ.ΠΡΙΝΟΥ με τον απαραίτητο αριθμό rapid tests .
  2. Τροποποιήθηκε η προγραμματισμένη δράση της κινητής μονάδας του ΕΟΔΥ προκειμένου τη Δευτέρα 11/01/2021 να βρίσκεται στο χώρο του “ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΟΥ” από τις 07.30 μέχρι 09.00 για τον έλεγχο των εκπαιδευτικών Ποταμιάς-Παναγίας και Λιμένα.
    Στη συνέχεια η κινητή μονάδα θα μεταβεί για προγραμματισμένους προληπτικούς ελέγχους στο χώρο της κοινότητας του Θεολόγου ( από 10.30 μέχρι 13.30). Εκεί μπορούν να ελεγχθούν και όσοι Εκπαιδευτικοί της Ν.Θάσου το επιθυμούν. Την επόμενη ημέρα η κινητή μονάδα θα βρίσκεται για ελέγχους και πάλι στη Ν. Θάσο στο χώρο του Περιφ. Ιατρείου του Ποτού.
  3. Παράλληλα οι Εκπαιδευτικοί των περιοχών Ραχωνίου-Πρίνου-Σωτήρος-Καλλιράχης μπορούν τη Δευτέρα 10.00-12.00 να προσέρχονται χωρίς άλλο ραντεβού στο Κ.Υ.ΠΡΙΝΟΥ για διενέργεια tests. Τις υπόλοιπες μέρες μέσω της εφαρμογής testing.gov.gr μπορούν να προσέρχονται άπαντες με ραντεβού.
    Υπενθυμίζουμε ότι την Πέμπτη 14/01/2021 η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται από τις 09.30 στο χώρο του Περιφ.Ιατρείου Καλλιράχης.
  4. Οι μαζικοί προληπτικοί έλεγχοι στη Θάσο θα συνεχιστούν και θα εντατικοποιηθούν.
Προηγούμενο άρθροΠροκαλεί η Άγκυρα: Αναγγέλλει με Navtex ασκήσεις με πραγματικά πυρά ανάμεσα σε Θάσο και Λήμνο
Επόμενο άρθροΈκλεισε το πάρκινγκ «Ροδόπη» στην Καβάλα- Εν αναμονή της απόφασης απο την Αποκεντρωμένη