Να ξετυλίξουν το κουβάρι της απίστευτης υπόθεσης της δολοφονίας των δύο γυναικών στην Αλβανία, οι οποίες ζούσαν στη Θεσσαλονίκη, προσπαθούν οι αρχές.

Σήμερα, Παρασκευή (08.01.2021) κλήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Καβάλας, να καταθέσει ο πρώην σύζυγος της μίας εκ των δύο γυναικών που βρήκαν τραγικό θάνατο στην γειτονική χώρα.

Ο άνδρας αυτός ο οποίος ζει στην Καβάλα και ήταν παντρεμένος με τη μεγαλύτερη σε ηλικία από τις δύο δολοφονημένες αδερφές, μίλησε στο MEGA και στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνθρωπος αυτός γνώρισε την κοπέλα μέσω κοινών γνωστών, παντρεύτηκαν πριν από περίπου 1,5 χρόνο όπως όμως δήλωσε ο ίδιος τους τελευταίους μήνες ήταν σε διάσταση.

Τόνισε ότι πρόκειται για μια πολύ καλή γυναίκα, δεν γνώριζε τίποτα για το κύκλωμα εμπορίας βρεφών στο οποίο εμπλέκονταν, ενώ γνώριζε και τον δράστη, τον οποίο αναφέρει ως «ξάδερφο» της γυναίκας.

– Είστε παντρεμένοι.

– Αφού δεν μου δίνει διαζύγιο. Εγώ την χώρισα 1,5 χρόνο περίπου.

– Ξέρατε κάτι για το κύκλωμα;

– Τώρα τ’ άκουσα αυτά. Και ο δράστης ήταν και πολύ φίλος. Πρώτος ξάδερφός της ήταν και ερχόταν εδώ επισκέψεις, λέει.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News για τη συγκλονιστική αυτή υπόθεση:

πηγή: MEGA Newsit.gr

Προηγούμενο άρθροΝίκος Χαρδαλιάς: Παράταση του lockdown έως τις 18 Ιανουαρίου
Επόμενο άρθροΔιοικητής 4ης ΥΠΕ: Δεν μπορούσες να μην διακρίνεις την συγκίνηση και το χαμόγελο, όσο και αν η μάσκα τα εμποδίζει