Το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας αποφάσισε ομόφωνα για την συνέχιση λειτουργίας της λαϊκής Αγοράς της Καλαμίτσας. Ο πρόεδρος του Σωματείου Παραγωγών κ. Γιώργος Μαυρουδάκης επικρότησε αυτή την απόφαση.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «η Καλαμίτσα συμπλήρωσε 2,5 χρόνια έχει μεγάλη αποδοχή από το κοινό και τους παραγωγούς. Θα προσπαθήσουμε να την κάνουμε ακόμη καλύτερη, με τους πάγκους να γίνονται ομοιόμορφοι και ζεστοί.

Ο χώρος να διαμορφωθεί σωστά για να είναι καλύτερα για μας και το καταναλωτικό κοινό. Κι από τη στιγμή που υπάρχει αποδοχή, σίγουρα θα υπάρξει η όρεξη για να γίνει καλύτερη.

Υπάρχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές. Θα δραστηριοποιηθούν το πολύ 35-40 πάγκοι, αριθμός πολύ καλός για το κοινό. Ζητήθηκε να έχουμε ομοιόμορφους πάγκους. Το κόστος δεν είναι μεγάλο. Θα βρεθεί λύση και θα είναι οικονομική.

Οι παραγωγοί στην Καλαμίτσα θα είναι μόνιμα εκεί και δεν θα εναλλάσσονται με αυτούς της κεντρικής λαϊκής».

ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ

Τέλος είπε ότι «υπάρχει αύξηση στην κίνηση αυτήν την εποχή. Υπάρχει γενικά από τις αρχές Ιουνίου, κάτι που το έχουμε όλοι ανάγκη. Όλοι το είχαν ανάγκη. Έρχονται και ψωνίζουν αρκετοί τουρίστες κι αυτό είναι καλό και βοηθάει την αγορά. Αν βοηθήσει από ‘δω και πέρα κι ο καιρός, το υπόλοιπο το καλοκαιριού θα είναι πολύ καλό».

Προηγούμενο άρθροΔικαιολογημένα τα παράπονα αλλά αναγκαίες οι διακοπές υδροδότησης σχολιάζει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Απόστολος Χρόνης
Επόμενο άρθροΛευτέρης Κυριακίδης: Πολύ καλή η τουριστική κίνηση στη Θάσο