Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Θέμης Καλπακίδης σχετικά με την υποψηφιότητά που έθεσε με το συνδυασμό του Βαγγέλη Παππά.

Το δελτίο τύπου αναφέρει:

Στις 13/01/2019 ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα μου ως δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Καβάλας, με το συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου Βαγγέλη Παππά, Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση (ΚΑΠ). Επέλεξα το συγκεκριμένο συνδυασμό γιατί έχει αποδείξει εμπράκτως ότι συμμετέχει σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες, τηρεί τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και είναι η παράταξη που μπορεί να εκπροσωπήσει καλύτερα τα συμφέροντα τον συνδημοτών μας στο δημοτικό συμβούλιο και όχι μόνο.

 

Πριν αποφασίσω ότι θα κατέλθω στις επικείμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, προσπάθησα να σταθμίσω όλα τα θετικά και τα αρνητικά της κίνησής μου αυτής. Μετά από πολλές συζητήσεις με τους συνδημότες, τους συναγωνιστές μου για την αλλαγή της όδευσης του αγωγού ΤΑΡ, τους αγρότες και άλλους επαγγελματίες της περιοχής μας αποφάσισα να προχωρήσω και να θέσω τον εαυτό μου στη κρίση των συμπολιτών μου στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

 

Οι σκέψεις μου για να κατέλθω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος είναι η λύση των προβλημάτων του Δήμου μας, η αξιοποίηση της κληρονομίας του τόπου μας,, η συνέχιση του αγώνα μας για την αλλαγή της όδευσης τους αγωγού ΤΑΡ και η προάσπιση των συμφερόντων του τόπου μας πηγαίνοντας τον αγώνα ένα σκαλί παραπάνω. Ο αγώνας μας σε καθετί που διεκδικούμε βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο και αν σταματήσουμε τώρα θα χαθούν οι κόποι τόσων ετών, διότι «αν δεν ολοκληρωθεί κάτι πλήρως, ΔΕΝ έχει ολοκληρωθεί». Ο αγώνας μας είναι πολυδιάστατος και αυτή τη στιγμή είναι αναγκαίο να του δοθεί μια νέα ώθηση, μια νέα δυναμική, καθώς «αν κάτι παραμένει σε αδράνεια είναι καταδικασμένο να πεθάνει». Με τη συμμετοχή μου, λοιπόν, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, θα προσπαθήσω να διατηρήσω τον αγώνα μας δυναμικό, με την εκπροσώπησή μας στο δημοτικό συμβούλιο.

 

Επιπροσθέτως, «αν εκλεγώ θα εκπροσωπήσω όλους τους συμπολίτες μου». Όντας εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα επί σειρά ετών καθώς και η εμπειρία μου στη γεωργία με έχει φέρει αντιμέτωπο με τα προβλήματα του δήμου μας, στα οποία θα προσπαθήσω να συνδράμω στην επίλυση τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλο το Δήμο Καβάλας, και ιδιαίτερα στην περιοχή του π.Δ. Φιλίππων όπου βρίσκομαι καθημερινά και γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα και τις ανησυχίες των κατοίκων, των επαγγελματιών και των αγροτών.

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθησαν, o ένας μετά απο καταδίωξη στα λουτρά Ελευθερών 2 διακινητές μη νόμιμων μεταναστών
Επόμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος: «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να στηρίξουμε αγορά και επαγγελματίες»