Μέσα σε ένα όμορφο και ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 16 Φεβρουάριου 2020 στον χώρο του Καλογερικού στον Λιμένα της Θάσου η κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Θάσου.Ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΘ Γιώργος Κουτσουμανής στον χαιρετισμό του, αφού ευχήθηκε σε όλους υγειά ευημερία και μια καλή δημιουργική χρονιά έκανε έναν απολογισμό των πεπραγμένων του τετράμηνου που πέρασε από την ανάληψη των καθηκόντων του νεοσύστατου ΔΣ της ΔΗΚΕΘ.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό και ευχές ο Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης. Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΘ Κωνσταντίνος Βλαστάρης ο οποίος έκανε εκτενείς αναφορές στις δράσεις και στον σχεδιασμό των εκδηλώσεων για το 2020 παρουσιάζοντας παράλληλα και την δομή των τμημάτων της χορωδίας ,της ερασιτεχνικής ομάδας θεάτρου του Δήμου αλλά και της νεοσύστατης παιδικής Θεατρικής σκηνής. Την βασιλόπιτα, έκοψε ο Πρόεδρος του ΔΣ της Επιχείρησης. Να σημειωθεί ότι το τυχερό κομμάτι της πρωτοχρονιάτικης πίτας «έπεσε» στην ερασιτεχνική θεατρική ομάδα Δήμου Θάσου και συγκεκριμένα στην συντονίστρια της θεατρικής Ομάδας Αδαμαντία Καταρζή. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Σωτήρης Στρατηγέντας ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού Αλέξανδρος Γκάγκος, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Αργυρής Σαλταρής και Αναστάσιος Μπίλιας, οι Πρόεδροι των Πολιτιστικών συλλόγων της Θάσου αλλά και πλήθος κόσμου.

Προηγούμενο άρθροΦιλανθρωπικός αγώνας καλαθοσφαίρισης για τη στήριξη του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Καβάλας
Επόμενο άρθροΗ Θάσος στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Σόφιας «Holidays & Spa Expo»