Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας στήριξης των μελών του, απευθύνθηκε σε τραπεζικά ιδρύματα, προκειμένου να πάρει προσφορές για τερματικές συσκευές POS. Η προσπάθεια αυτή υποστηρίχτηκε από το δευτεροβάθμιο όργανό μας την Ομοσπονδία Εμπορίου – Παραγωγικότητας & Επιχειρηματικότητας Κεντρικής – Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης. 

Στην προσπάθεια αυτή ανταποκρίθηκε η ATTICA BANK, η οποία δίνει την παρακάτω προσφορά αποκλειστικά για τους Εμπορικούς Συλλόγους-μέλη της Ομοσπονδίας Εμπορίου-Παραγωγικότητας και Επιχειρηματικότητας Κεντρικής-Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και τα μέλη των Εμπορικών Συλλόγων της, όπως φυσικά και για τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας.

 

1) ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ POS

 

o Οι τερματικές συσκευές EFT/POS και η πλατφόρμα Ηλεκτρονικού Εμπόρου της Attica Bank αποδέχονται όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες VISA & MASTERCARD με την χρήση των οποίων παρέχεται η δυνατότητα πραγματοποίησης:

– Συναλλαγών αγοράς προϊόντων και υπηρεσιών

– Συναλλαγών αγοράς προϊόντων και υπηρεσιών με δόσεις

– Παροχή υπηρεσίας ανοιχτής πληκτρολόγησης

– Ακύρωσης συναλλαγών

– Ταχύτητα και ασφάλεια στην εξυπηρέτηση συναλλαγών

– Παρακολούθησης συναλλαγών μέσω e-banking

– Δωρεάν τεχνική υποστήριξη

 

2) Για κάθε είσπραξη που θα διενεργείται μέσω των EFT/PO, θα παρακρατείται προμήθεια που θα ανέρχεται σε 0,85% επί του ποσού κάθε ολοκληρωμένης και επιτυχημένης συναλλαγής.

o Κάθε επιτηδευματίας/επιχείρηση, μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, θα καταβάλει στην Τράπεζα το ποσό των εννέα ευρώ (€ 9,00) ανά pos, πλέον Φ.Π.Α. μηνιαίως, ανά τερματική συσκευή, ως διαχειριστικό κόστος (από το 2ο έτος και μετά) για τη δυνατότητα χρήσης του τερματικού αποδοχής καρτών πληρωμής (EFT/POS), ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ το σύνολο των συναλλαγών υπολείπεται των δέκα χιλιάδων ευρώ (€ 10.000) ανά έτος και ανά επιτηδευματία/επιχείρηση, τον εκάστοτε αντίστοιχο μήνα υπολογισμού της ως άνω αμοιβής.

o Η διαδικασία υλοποίησης της συνεργασίας με τα μέλη ακολουθεί τα παρακάτω βήματα :

▪ Υποβολή στο κατάστημα της Attica Bank σχετικού αιτήματος για τη συνεργασία και την τοποθέτηση συσκευής EFT/POS από κάθε μέλος της Ομοσπονδίας.

▪ Επεξεργασία του αιτήματος. Η Τράπεζα διατηρεί το δικαίωμα απόρριψης του αιτήματος οποιουδήποτε μετόχου εφόσον η ίδια κρίνει ότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις για την εγκατάσταση της υπηρεσίας.

▪ Τελική απάντηση

▪ Τοποθέτηση συσκευής EFT/POS

 

Επίσης τα μέλη των Εμπορικών Συλλόγων της Ομοσπονδίας Εμπορίου – Παραγωγικότητας και Επιχειρηματικότητας Κεντρικής – Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, εκτός από την τοποθέτηση της συσκευής EFT/POS (μετά την έγκριση της συνεργασίας από την Τράπεζα) θα έχουν τις παρακάτω δυνατότητες μέσω της υπηρεσίας e-banking της Attica Bank, χωρίς χρέωση :

• Ασφάλειας των πληροφοριών σύμφωνα με το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL 128bit

• Άμεσης πρόσβασης στην Attica Bank 24 ώρες 7 ημέρες

• Ηλεκτρονικού statement λογαριασμού

• Πληρωμής εργοδοτικών εισφορών ΙΚΑ

• Πληρωμή ασφαλιστικών εισφορών ΟΑΕΕ

• Πληρωμή ΦΠΑ, και λοιπών βεβαιωμένων οφειλών

• Πληρωμή μισθοδοσίας

• Πληρωμή προμηθευτών, ή συνεργατών

• Εξόφληση λογαριασμών ΔΕΚΟ, κινητής τηλεφωνίας κ.α. είτε μέσω πληρωμών είτε μέσω πάγιων εντολών.  

• Πληρωμές πιστωτικών καρτών της Τράπεζάς μας ή άλλων Τραπεζών

• Μεταφορές χρημάτων μεταξύ λογαριασμών

• Πλήρους και ευέλικτης διαχείρισης, άμεσης ενημέρωσης και παρακολούθησης όλων των καθημερινών τραπεζικών συναλλαγών

• Εξουσιοδότησης σε όσα στελέχη του , απαιτούνται για την κάλυψη των αναγκών του

• Μείωσης του κόστους συναλλαγών (προμήθειες – έξοδα)

Ενδεικτικά, αναφέρεται ότι το κόστος αποστολής εμβάσματος μέσω sepa διαμορφώνεται από € 0,30 έως € 3

 

Προκειμένου οι επιτηδευματίες/επιχειρήσεις, μέλη των Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας να έχουν τις παραπάνω παροχές, θα πρέπει να προσκομίσουν στην Attica Bank ΒΕΒΑΙΩΣΗ του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας η οποία θα πιστοποιεί ότι ο επιτηδευματίας/επιχείρηση είναι μέλος του Συλλόγου.

Προηγούμενο άρθροΠραγματοποιήθηκε το πρωί η επίσημη παρουσίαση των εκδηλώσεων για την Χρυσή Επέτειο του αεροδρομίου Καζαβητίου Θάσου
Επόμενο άρθροΤέλος ο επενδυτής στα Λουτρά Ελευθερών-Άφησε αιχμές για την διοίκηση της περιφέρειας-video