Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στην ELFE S.A. έλαβε την παρακάτω Πρόσκληση-Πρόταση για Υπογραφή Σύμβασης:

Αγαπητοί Κύριοι,

Την 28/12/2019 ενημερωθήκατε μέσω του κυρίου Καμπούρη σχετικά με την επιτυχή ολοκλήρωση των ενεργειών της εταιρείας μας, σε πίστη εφαρμογή του υπογραφέντος συμφωνητικού μεταξύ των μελών του σωματείου σας και της εταιρείας μας, για την επιτυχή έκβαση των διαπραγματεύσεων κατόπιν ELFE και ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ σχετικά με το θέμα της παράτασης του δανεισμού μέχρις ότου μπορέσει η εταιρεία μας να ολοκληρώσει την προσπάθεια εξυγίανσής της. Ενημερωθήκατε πως μπορείτε να συνεχίσετε την εργασία σας υπογράφοντας τριμερή σύμβαση δανεισμού διαρκείας ενός έτους .

Κατόπιν επικοινωνίας των νομικών σας συμβούλων με τον κύριο Ροδουσάκη, ενημερωθήκαμε ότι το σωματείο σας, για να αποφανθεί αν θέλει να υπογράψει τις εν λόγω τριμερείς συμβάσεις, θα συγκαλούσε την 31/12/2019 και ώρα 18:30 γενική συνέλευση. Μέχρι και σήμερα δεν έχετε προβεί σε καμία ενημέρωση σχετικά με την απόφαση της γενικής σας συνέλευσης.

Σας παρακαλούμε ενημερώστε μας για τις προθέσεις σας να συνεχίζετε να εργάζεστε στο χώρο του εργοστασίου ως δανειζόμενοι εργαζόμενοι. Παρακαλώ να λάβετε υπόψιν ότι η εταιρεία μας δεν διατηρεί καμία παραγωγική δραστηριότητα στο χώρο του εργοστασίου. Οι συμφωνημένες τριμερείς συμβάσεις δανεισμού είναι ο μόνος δρόμος για να συνεχίσει απρόσκοπτα η εργασιακή σας σχέση με την εταιρεία μας.

Στο άνω πλαίσιο σας παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε άμεσα τις προθέσεις σας.

 

Μετά τιμής,

Γεώργιος Γεωργάρας

 

Δ/νων Σύμβουλος ELFES.A.

Προηγούμενο άρθροΤο πρόγραμμα του εορτασμού των Θεοφανείων στη Καβάλα
Επόμενο άρθροΣτις Καστανιές Έβρου ο Αλκιβιάδης Στεφανής