Η ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας συγχαίρει τις αγωνίστριες και τους αγωνιστές της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ Καβάλας για τη μεγάλη νίκη που πέτυχαν στις εκλογές της 18ης Μαΐου 2016 για την ανάδειξη των νέων Δ.Σ. των συλλόγων τους.
Οι νίκες της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αποτελούν παγιωμένη κατάσταση επί σειρά ετών και ως εκ τούτου η νέα αυτή νίκη μόνο έκπληξη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Έχει όμως ξεχωριστή σημασία γιατί αποτελεί ιστορικά, τόσο τοπικά, όσο και πανελλαδικά, τη μεγαλύτερη σε ποσοστά και έδρες νίκη (10 στις 14 έδρες στο ΤΕΙ Καβάλας).

Αυτό σε αντιδιαστολή με τη συντριπτική ήττα της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα στην κυβέρνηση των ανίκανων λαϊκιστών: ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ

Το μήνυμα αυτό γίνεται ακόμη πιο ισχυρό γιατί προέρχεται από το πιο ζωντανό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, από τα νιάτα.

Ταυτόχρονα στέλνει μήνυμα προς τη Ν.Δ. ότι στον αγώνα για την όσο το δυνατόν ταχύτερη απομάκρυνση του δίδυμου ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕ-ΝΟΥ, η νεολαία μας πρέπει να είναι «η αιχμή του δόρατος».

Η ΝΟ.Δ.Ε.. Καβάλας δηλώνει ότι θέλει τους αγωνιστές της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ μπροστάρηδες στους δικούς της αγώνες και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε μέσα από τη συνεργασία να γίνει αυτό πραγματικότητα.

Προηγούμενο άρθρο10ο Διεπιστημονικό Ελληνοτουρκικό Ορθοπεδικό Συνέδριο-video
Επόμενο άρθροΜεγάλη νίκη των συνταξιούχων για τα παράνομα οικογενειακά επιδόματα-Δεν πληρώνουν τους τόκους