%ce%bd%ce%bf%ce%b4%ce%b5

Πολλοί οι λεκέδες σας “σύντροφοι” και κανένα καθαριστικό όσο δυνατό και αν είναι, δεν μπορεί να τους σβήσει από τη μνήμη μας.

Δεν ξεχνιέται… ότι μαζί ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ρίξατε την κυβέρνηση του Α.Σαμαρά κατά την διαδικασία ανάδειξης Πρόεδρου της Δημοκρατίας.

Δεν ξεχνιέται… ότι  η κυβέρνηση της ΝΔ τους  έστειλε φυλακή με ειδικό νόμο  και επί ημερών σας μια χαρά  ελεύθεροι κυκλοφορούν.

Δεν ξεχνιέται….ότι μαζί με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην πάνω και στην κάτω πλατεία βρίζατε το ναό της δημοκρατίας, το ελληνικό κοινοβούλιο..με το σύνθημα-«ύμνο στην δημοκρατία»….  “να καεί να καεί…”.

Δεν ξεχνιέται…..ότι  μαζί με την ΧΑ ,δίνατε αγώνα για το όχι, στο αμαρτωλό δημοψήφισμα του Τσίπρα..

Δεν ξεχνιέται και δεν ξεχνάτε και σεις την κοινή παρουσία σας με τον Κασιδιάρη υπό την σκέπη του συνεταίρου σας, του Πάνου, με την ανόητη πολιτικά δικαιολογία ότι πρόκειται για θεσμική επίσκεψη!!! Δηλαδή οι προσκλήσεις των υπουργών σας αποτελούν “βίζα” δημοκρατίας και δίνουν θεσμικό ρόλο στην ΧΑ.

Θερμά συγχαρητήρια ”σύντροφοι’ ‘και εις ανώτερα…

ΥΓ. Τον πολιτικό ”λεκέ” των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα τον διαλύσει ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ με αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

Από το Γραφείο Τύπου της ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας

Προηγούμενο άρθρο19χρονος ποδοσφαιριστής από τον Έβρο πέθανε στο Νοσοκομείο Καβάλας
Επόμενο άρθροΤσίπρας: Είναι η πρώτη φορά, μετά από 8 χρόνια, που ο Πρωθυπουργός θα παρουσιάσει το σχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης