Η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης:

“Κύριοι με αφορμή την έναρξη “Εγγραφών των Μαθητών” στο ΕΠΑ.Λ. Θάσου από 18/06/2020 έως 02/07/2020 θα θέλαμε να μας ενημερώσετε τι ενέργειες έχει κάνει η “Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης” και η “Καινούργια Δημοτική Αρχή” για την ομαλή λειτουργία του Σχολικού Συγκροτήματος του ΕΠΑ.Λ. Θάσου που εδρεύει στην Σκάλα Καλλιράχης…!!
α] Οι κτιριακές εγκαταστάσεις επαρκούν για να γίνεται σωστά το μάθημα ;;;…!! Έχει απαντηθεί το έγγραφο που στάλθηκε στην “Τεχνική Υπηρεσία” του Δήμου Θάσου για ότι αφορά την επάρκεια των Αιθουσών ;;;…!!
β] Υπάρχουν Αίθουσες που να καλύπτουν τις ανάγκες για Μαθήματα – Εργαστήρια ;;;…!! Στα σχέδια που υπάρχουν για την λειτουργία του προβλέπονται ακόμα 2 αίθουσες για τα “Εργαστηριακά Μαθήματα…είναι στα άμεσα σχέδια του Δήμου Θάσου να τις κατασκευάσει ;;; Ο προαύλιος χώρος είναι σε κατάσταση για να φιλοξενήσει τους Μαθητές ;;;…!!
Η ολοκληρωμένη λειτουργία του ΕΠΑΛ Θάσου μπορεί να ανακουφίσει τους μαθητές και τις οικογένειές τους, να μην αναγκάζονται να μεταβαίνουν στη Χρυσούπολη, να γλιτώσουν από περιττά έξοδα και ταλαιπωρία”.

Προηγούμενο άρθροΔιαβουλεύσεις για το μέλλον των κοιτασμάτων του Πρίνου
Επόμενο άρθροΕπιστολή Μ. Λαζαρίδη στην Εγνατία Οδό Α.Ε. για μετονομασία της σήραγγας Συμβόλου σε σήραγγα “Νικολάου Μάρτη”