img_1005.jpeg
ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016
Στη συνέλευση των αγροτών στα μπλόκα παρέστη ο Δήμαρχος Νέστου κ. Τσομπανόπουλος Βαγγέλης με τους αντιδημάρχους κ. Παπαθεοδώρου Κώστα και κ. Αργυράκη Μιχάλη καθώς και με το δημοτικό σύμβουλο κ. Παναγιωτίδη Γιώργο. Ο Δήμαρχος χαιρέτησε τον σκληρό αγώνα που δίνουν οι αγρότες μας δηλώνοντας την ηθική και υλική συμπαράσταση του Δήμου ενώ τους ευχήθηκε για τη γρήγορη επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους .

ΤΡΙΤΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Μετά τις φήμες περί δημιουργίας κέντρων φιλοξενίας προσφύγων στα ΚΑΑΥ Κεραμωτής ο Δήμαρχος Νέστου επικοινώνησε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παπαφιλίππου Γιώργο ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει πρόθεση από την πλευρά της κυβέρνησης για τέτοια κίνηση. Για το ίδιο θέμα επικοινώνησε και με το βουλευτή της Ν.Δ. κ. Παναγιωτόπουλο Νίκο να ενημερωθεί σχετικά με την επερώτηση που έκανε στη βουλή . Επικοινωνία είχε ακόμη για το θέμα και με τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Μαρκόπουλο καθώς και με το διοικητή των ΚΑΑΥ Κεραμωτής κ. Κελεσίδη όπου και αυτοί δεν είχαν καμιά σχετική ενημέρωση .

Λίγο αργότερα συνάντησε στο γραφείο του τη σχολική σύμβουλο της 3ης περιφέρειας πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Καβάλας κ. Σαατσόγλου ώστε να συζητήσουν διαδικαστικά θέματα της εκδήλωσης που οργανώνει η σύμβουλος με θέμα ”Αξίες ζωής”. Ο Δήμαρχος τη διαβεβαίωσε πως ο Δήμος θα σταθεί αρωγός στην εκδήλωση που θα λάβει χώρα περί τα τέλη Μάη.

ΠΕΜΠΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Με υπαλλήλους του Ιατροκοινωνικού κέντρου ευπαθών ομάδων Χρυσοχωρίου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Νέστου όπου συζητήθηκε η μετεγκατάσταση του κέντρου σε γραφεία του Δημαρχείου στη Χρυσούπολη προκειμένου να ενισχυθεί το νέο τμήμα κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου . Το κέντρο απαρτίζεται από ειδικότητες Ψυχολόγου, κοινωνιολόγου, νοσηλεύτριας, παιδαγωγού και οικονομολόγου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Στη γενική συνέλευση του ΤΟΕΒ Χρυσούπολης στο Δημοτικό θέατρο παρέστη ο Δήμαρχος Νέστου καθώς ο Δήμος είναι εποπτεύουσα αρχή. Ο Δήμαρχος στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία Δήμου και ΤΟΕΒ ευχαριστώντας γι’ αυτό ιδιαίτερα τον πρόεδρο του κ. Λεπίδα Γιώργο ανακοινώνοντας παράλληλα στις παρεμβάσεις που θα προβεί ο Δήμος ώστε να διευκολυνθεί ο αγροτικός κόσμος. Παρέστησαν ακόμη ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Μαρκόπουλος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης αγροτικού τομέα κ. Παπαδόπουλος Σωτήρης, υπηρεσιακοί παράγοντες , φορείς , συνεργάτες του Δήμου και πλήθος αγροτών. 

Λίγο αργότερα ο Δήμαρχος παρέστη στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής με θέματα συζήτησης την ανάθεση μελετών προτεινόμενων έργων στο νέο ΕΣΠΑ όπως η ψηφιακή βιβλιοθήκη -αναγνωστήριο, η ενεργειακή αναβάθμιση του 4ου Δημοτικού Σχολείου Χρυσούπολης, η αποκατάσταση του κεντρικού αποχετευτικού ομβρίων υδάτων και η ανάπλαση με πεζοδρόμηση και ποδηλατόδρομο της οδού Εγνατίας στη Χρυσούπολη. Εγκρίθηκε ακόμη η κατακύρωση των πρακτικών του διαγωνισμού για τις ασφαλτοστρώσεις με πλειοδότη τον κ. Δερμετζόγλου.
ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Ο Δήμαρχος Νέστου θα παραστεί  στο μνημόσυνο των σφαγιασθέντων από τους Βουλγάρους που τελείται κάθε χρόνο στο ειδικό μνημείο στο Μοναστηράκι. Θα καταθέσει στεφάνι ο ίδιος καθώς και άλλες αρχές του τόπου ενώ λίγο αργότερα θα ακολουθήσει δεξίωση στο χώρο του πολιτιστικού συλλόγου που κάλυψε οικονομικά ο Δήμος.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Ο Δήμαρχος Νέστου θα κάνει τον απολογισμό της διοίκησής του στα Μ.Μ.Ε. στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.
Από το γραφείο τύπου.

Προηγούμενο άρθροΓια όλους και για όλα μίλησε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Γιώργος Παυλίδης 
Επόμενο άρθροΥποδοχή Τριωδίου από μικρούς φίλους στο Χρυσοχώρι